用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5731|主題: 869364

有片為證,展鵬有拖胡定欣  

伯爵府

國民生產總值:16528

hashtag影視迷勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
多謝jm "SkyTracy" 提供"TVB馬來西亞頒獎禮"fans嘅自拍片段。片段中,煎pan唱歌時係有拖胡定欣,只是電視鏡頭影唔到。

https://www.instagram.com/p/BNYI9bWgca1/

那些"冇風度,串,小家男,令女方尷尬,扮大牌"等嘅指控實在唔公平。展鵬係有實力嘅演員,請喜歡佢嘅繼續支持佢。

男爵府

國民生產總值:8270

我只係知道佢地好似傳緋聞,內容冇睇

但我肯定樓主係男方超級粉絲

伯爵府

大富翁 發表於 16-11-30 08:40

係呀,我好鍾意佢,好欣賞佢演技。
所以唔希望佢被誤解,人格被抵毀。

yiu_mimi    發表於 5 天前
funfun759    發表於 6 天前
gobaa49    發表於 6 天前
ririloveriri    發表於 6 天前

子爵府

國民生產總值:11562

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:大富翁+發表於+16-11-30+08:40+我只

原帖由 baby_lover 於 16-11-30 發表
係呀,我好鍾意佢,好欣賞佢演技。
所以唔希望佢被誤解,人格被抵毀。
...

長期都情緒低落

大宅

國民生產總值:2894

珍珠宮

國民生產總值:30698

環保接龍勳章

baby_lover 發表於 16-11-30 08:37
多謝jm "SkyTracy" 提供"TVB馬來西亞頒獎禮"fans嘅自拍片段。片段中,煎pan唱歌時係有拖胡定欣,只是電視 ...

希望多啲人睇到真相,知道展鵬的人格!
人生本是苦

男爵府

國民生產總值:8124

回覆樓主:

還煎pan一個清白
讓困難的事情變簡單 讓簡單的事情變得有深度 讓有深度的事情變得有趣

大宅

國民生產總值:4823

我冇睇直播 但之後有睇返個頒獎禮 我有留意 其實唔係唔拖!只係大家個動作夾唔啱 大家都伸左隻手出泥 定欣想拖埋去既時候 展鵬禁啱收姐 我覺得佢唔係專登既!因為第2次既時候電視影唔到 但我留意到展鵬係有縮開架!最後仲攬住定欣條腰!如果真係唔想比女方掂 佢最尾根本唔需要攬佢條腰架!

大宅

國民生產總值:3667

緋聞

男爵府

國民生產總值:8647

多謝jm "SkyTracy" 提供"TVB馬來西亞頒獎禮"fans嘅自拍片段。片段中,煎pan唱歌時係有拖胡定欣,只是電視 ...

多謝樓主,把真相post 出嚟,希望大家唔好再誤會,抵毀展鵬既人格!

ririloveriri    發表於 6 天前

男爵府

國民生產總值:5834

多謝樓主呀~~
之前話佢小家, 無風度個D人快D入黎睇下啦

大宅

國民生產總值:2485

動物勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

幫你cap圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

國民生產總值:954

回覆樓主:

伯爵府

二寶 發表於 16-11-30 10:24
幫你cap圖

Thx

象牙宮

國民生產總值:239731

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

大富翁 發表於 16-11-30 08:40

無論哪個是否自己偶像也好,一個平時謙虛禮讓既人,被屈到如此不堪-小氣,無風度,小家,我們能不說出真相嗎?

大宅

國民生產總值:1030

子爵府

國民生產總值:13188

十卜展鵬~~ 係咪展鵬實在太少新聞其他人都鐘意老屈佢?

男爵府

二寶 發表於 16-11-30 10:24
幫你cap圖

謝謝妳Jm, 展鵬得以平反,好開心!

民房

國民生產總值:22

一向以來展鵬對同事以禮相待,特別是拍擋他都是很尊重!不明有些人專登搵嘢屈他,況且這個是頒獎禮,上得台他們都是在公眾面前,他們都是專業藝人,有乜可能會在鏡頭前做出不風度行為?相信在萬千星輝頒獎禮前,很多人還會屈得就屈,無理指責!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎