用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

產前產後 今日: 69|主題: 237160

琴日係贊育照完結構,好冇再搵私家照?

複式洋房

國民生產總值:144

BKXmas勳章

而架20wks 本身政府私家兩邊睇但私家正係做過兩次普通產檢
琴日係贊育照咗結構因為BB匿得好埋 成日照吾到想照既位
照咗成個鐘有多
姑娘只係話正常 冇多講乜嘢
到想照bb性別個陣 佢又夾埋腳仔吾比人睇
姑娘都冇咩心機再幫我睇就叫咗我走 話全部嘢都正常
咁我就懵下懵下咁走咗啦
由於政府係吾會比任何report比返我keep或了解返
正係話正常就叫我走
而架諗緊好冇去私家再照多次結構,定係等幾個星期後去返私家做普通產檢算?

別墅

國民生產總值:948

2017勳章 動物勳章 BKXmas勳章

政府不嬲都唔會俾番啲report你,你無特別事,連搵都唔搵你O忝﹗如果你想要番啲record同埋睇清楚啲,當然最好搵私家照一次啦﹗

複式洋房

國民生產總值:144

BKXmas勳章

回覆 luismama 的帖子

好的 吾該晒

別墅

國民生產總值:506

BKXmas勳章

Tutu1717 發表於 16-11-30 12:36
而架20wks 本身政府私家兩邊睇但私家正係做過兩次普通產檢
琴日係贊育照咗結構因為BB匿得好埋 成日照吾到想 ...

贊育醫去護士幫你照, 去私家睇醫生幫你照,我會揀醫生。

洋房

國民生產總值:70

BKXmas勳章

我係贊玉係醫生照結構架,都講得好清楚呀,只係唔會逐只手指腳指數囉,但基本都有講有照,報告可以比錢拎架

複式洋房

國民生產總值:145

BKXmas勳章

momojai 發表於 16-12-15 02:51
我係贊玉係醫生照結構架,都講得好清楚呀,只係唔會逐只手指腳指數囉,但基本都有講有照,報告可以比錢拎架 ...

我會係瑪麗照結構 我想問係同醫生講要返份報告就得?有冇相架?

洋房

國民生產總值:70

BKXmas勳章

imphy 發表於 16-12-15 08:50
我會係瑪麗照結構 我想問係同醫生講要返份報告就得?有冇相架?

照之前同佢講要報告就得,都係一堆唔明既數據吾肯定有無相,我自己無申請
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎