用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 614|主題: 117313

[日本] 大阪京都行程, 請比意見

大宅

國民生產總值:3699

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
3月去日本8日
Draft左個行程,可以幫手睇睇嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

子爵府

國民生產總值:10334

回覆樓主:

嘩,行程咁密,你真係去得晒咁多地方?

大宅

BB.com 發表於 16-11-30 16:34
嘩,行程咁密,你真係去得晒咁多地方?

我都覺得係去唔晒,不過先安排多好過小,一陣行得快左,唔知餘下時間去邊/錯過左仲死。你覺得我以上景點有無邊d 係好值得去or可以skip的?

珍珠宮

國民生產總值:34578

畀面勳章 環保接龍勳章

b.gorilla 發表於 16-11-30 16:28
3月去日本8日
要睇下你打算點編排先得到,就咁睇,係趕D,但都唔一定唔得,
不過熊野古道睇下你行邊段架咋喎,
其實和歌山好大

大宅

shinku 發表於 16-11-30 16:39
要睇下你打算點編排先得到,就咁睇,係趕D,但都唔一定唔得,
不過熊野古道睇下你行邊段架咋喎,
其實和歌 ...

和歌山應該可以一日行晒

男爵府

國民生產總值:8506

3月去日本8日
你的行程一般要預:

1. 京都 : 2日半
2. 奈良 : 大半日
3. 和歌山市,白浜,熊野 : 3日
4. USJ : 1日
5. 神戶,池田,有馬,三田 : 2日

你去8日,即只得6日時間玩,自己取捨一吓.

大宅

國民生產總值:1087

3月去日本8日
你這個行程, 如果去過關西超過十次 + 自己開車 + 每個地方停留不超過 60 分鐘 來講, 應該 9日可以去哂.

大宅

國民生產總值:2945

3月去日本8日

真係去唔到咁多地方

大宅

國民生產總值:2945

3月去日本8日

見議,3,4下次去。

珍珠宮

國民生產總值:34578

畀面勳章 環保接龍勳章

b.gorilla 發表於 16-11-30 17:19
和歌山應該可以一日行晒
完全唔可能!!!和歌山好大架,奈良對落下面個個半島成個都係和歌山!!

唔好話成個和歌山,
只係和歌山市都唔可能一日行曬,
睇你玩玩乜架咋!!!

子爵府

國民生產總值:11803

題外話, 你D字寫得好靚

寶石宮

國民生產總值:326498

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

著住和服無可能去咁多地方,預時間還番
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎