用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 341|主題: 112499

重新出發 求護膚品set裝介紹

大宅

國民生產總值:1239

生呀女前都會full mask 查精華 查下eyecream 由陀到生完呢2年 真係太懶 只係普通洗面膏 爽膚水 cream 就無了。近排先勤力番日日full平價保濕mask。有無好用既護膚品系列推介?我太耐無留意skin care啦 之前用過唔同牌子既唔同產品 太雜 。我係混合偏油 成日乾到出油 上妝超淨粉 好sad 同埋好多班 。Estee Lauder好用嗎?有邊隻精華好用?跪求推介 分開介紹唔同牌子既每樣產品都得 有無邊隻美白精華好用?同埋早上用的lotion 夜晚用的cream。

想買:洗面膏 爽膚水 精華素 早/晚面霜

預全部價錢加埋$3000樓下 唔知有無可能

王國熱話
桌上遊戲
有無人鐘意砌NANO BLOCK?
請問知唔知HK邊到有呢款廚房玩具賣呀?
玩具反*城有無HAPE 這款玩具賣?幾$?

男爵府

國民生產總值:6020

洗面Shiseido bio performance 幾好,唔洗300,少少就起到好多泡,相對平靚正。
精華既話Estée Lauder ANR 幾好,8百幾
面霜可以試雪花秀人蔘面霜貴少少要1600

大宅

國民生產總值:1239

Piglymeowbb 發表於 16-11-30 22:59
洗面Shiseido bio performance 幾好,唔洗300,少少就起到好多泡,相對平靚正。
精華既話Estée Lauder ANR ...

謝謝你。但雪花秀cream會唔會好潤?我怕笠

大宅

國民生產總值:1708

yeniewong 發表於 16-11-30 22:12
生呀女前都會full mask 查精華 查下eyecream 由陀到生完呢2年 真係太懶 只係普通洗面膏 爽膚水 cream 就無 ...

我覺得nuxe的東西好用

大宅

國民生產總值:2812

yeniewong 發表於 16-11-30 22:12
生呀女前都會full mask 查精華 查下eyecream 由陀到生完呢2年 真係太懶 只係普通洗面膏 爽膚水 cream 就無 ...

係,可以考慮shiseido -1) bio performance serum, eye cream, restoring cream, 2) benefiance day and night emulsion, softener, foam
你如果問早一星期就好d, thankful week 送好多basic items, 買serum/cream/eye cream 已經送cream, softener, foam

男爵府

國民生產總值:6020

yeniewong 發表於 16-11-30 23:01
謝謝你。但雪花秀cream會唔會好潤?我怕笠

I see...可能我好乾,又ok.....但要注意護膚品要換季,夏天早上要用D清爽D,晚上開冷氣或者冬天要滋潤D。至於美白精華,夏天可以試white lucent,而家用就太乾啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎