美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

生呀女前都會full mask 查精華 查下eyecream 由陀到生完呢2年 真係太懶 只係普通洗面膏 爽膚水 cream 就無了。近排先勤力番日日full平價保濕mask。有無好用既護膚品系列推介?我太耐無留意skin care啦 之前用過唔同牌子既唔同產品 太雜 。我係混合偏油 成日乾到出油 上妝超淨粉 好sad 同埋好多班 。Estee Lauder好用嗎?有邊隻精華好用?跪求推介 分開介紹唔同牌子既每樣產品都得 有無邊隻美白精華好用?同埋早上用的lotion 夜晚用的cream。

想買:洗面膏 爽膚水 精華素 早/晚面霜

預全部價錢加埋$3000樓下 唔知有無可能

禁止訪問

大宅

Piglymeowbb 發表於 16-11-30 22:59
洗面Shiseido bio performance 幾好,唔洗300,少少就起到好多泡,相對平靚正。
精華既話Estée Lauder ANR ...

謝謝你。但雪花秀cream會唔會好潤?我怕笠

大宅

yeniewong 發表於 16-11-30 22:12
生呀女前都會full mask 查精華 查下eyecream 由陀到生完呢2年 真係太懶 只係普通洗面膏 爽膚水 cream 就無 ...

我覺得nuxe的東西好用

男爵府

yeniewong 發表於 16-11-30 22:12
生呀女前都會full mask 查精華 查下eyecream 由陀到生完呢2年 真係太懶 只係普通洗面膏 爽膚水 cream 就無 ...

係,可以考慮shiseido -1) bio performance serum, eye cream, restoring cream, 2) benefiance day and night emulsion, softener, foam
你如果問早一星期就好d, thankful week 送好多basic items, 買serum/cream/eye cream 已經送cream, softener, foam

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至