用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 451|主題: 869405

可唔可以細聲d呀

別墅

國民生產總值:757

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
長腳蟹
你把聲真係又嘈又煩
笑聲仲要又大又恐怖

侯爵府

國民生產總值:23729

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

agree

男爵府

國民生產總值:6712

育兒性格勳章 2015xmas 畀面勳章

係, 好討厭

伯爵府

國民生產總值:18335

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔係吖,我覺得佢幾可愛喎

luvkaka    發表於 6 天前

水晶宮

國民生產總值:52221

伯爵府

國民生產總值:19110

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 2016夢想成真

nanababee 發表於 16-11-30 23:01
長腳蟹
你把聲真係又嘈又煩
笑聲仲要又大又恐怖
我就係怕鬼左佢把聲而吾睇1030呢套
有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情是可以心甘情願的,有些事情卻一直無能為力。

瑪瑙宮

國民生產總值:128361

畀面勳章 2015xmas

回覆:nanababee 的帖子

侯爵府

國民生產總值:23729

ic34 發表於 16-12-1 16:50
我就係怕鬼左佢把聲而吾睇1030呢套

佢把聲好高音

ic34    發表於 6 天前

寶石宮

國民生產總值:326498

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

侯爵府

國民生產總值:20195

係,把聲係煩個種,會令人想熄電視機

伯爵府

國民生產總值:18212

回覆樓主:

我又覺得冇咩喎,佢做老友記三嫂時個角色係咁。

子爵府

國民生產總值:11644

回覆樓主:

我好like佢喎

子爵府

國民生產總值:12914

認識瑞士牛牛第二回 2016夢想成真 貓狗褓姆 2015xmas 畀面勳章

即轉台

別墅

國民生產總值:775

起碼你都可以熄電視吖,我後面堆同事個個都呂慧儀咁聲

象牙宮

國民生產總值:239777

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

國民生產總值:12891

2016夢想成真

劉江好似成日借d e串佢鬧佢咁,唔似玩玩下咁簡單喎

男爵府

國民生產總值:9329

育兒性格勳章

回覆樓主:

所以三寶話有“職業性失聰”。

別墅

國民生產總值:757

引用:所以三寶話有“職業性失聰”。

原帖由 vincielau 於 16-12-01 發表
所以三寶話有“職業性失聰”。

別墅

國民生產總值:521

回覆樓主:

覺得佢好真吓,做返佢自己,睇睇吓都會笑左出黎
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎