用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 33|主題: 49029

點計懷孕週期?

洋房

國民生產總值:68

想約時間做nifty, 但唔識計週期,唔知約咩日子去做

大宅

國民生產總值:1240

chermic 發表於 16-12-1 12:02

最後經期第一日為開始

洋房

國民生產總值:68

長琦良美 發表於 16-12-1 13:35
最後經期第一日為開始

即係就算未受孕都照計一週?

複式洋房

國民生產總值:149

我初頭就唔識計 可以download d apps睇或者上網check

男爵府

國民生產總值:6401

chermic 發表於 16-12-1 16:09
即係就算未受孕都照計一週?

大宅

國民生產總值:1090

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
醫生都係用最後經期第一日計, 唔會用Do Do個日去計

侯爵府

國民生產總值:22407

都係用最後果次月經期既第一日計算架

大宅

國民生產總值:1365

chermic 發表於 16-12-1 12:02

打去診所佢地會幫你計架啦!唔洗自己計嘅

大宅

國民生產總值:1365

打去診所佢地會幫你計架啦!唔洗自己計嘅
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎