時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

有得做領展都唔賣俾你啦,
你諗下計唔俾領展賣,盡下社會責任好過啦,
成日剩係嗌口號,做就無力為力

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:大力兄, 我記得你好以話朱凱廸係真心為香港

原帖由 jolps 於 16-12-02 發表
大力兄, 我記得你好以話朱凱廸係真心為香港做事喎~
但佢係有心無力(能)~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

大力大力 發表於 16-12-3 09:29
但佢係有心無力(能)~

雖然我唔知你邊忽見到佢好有心 ,但唔該有冇心都好,希望佢唔好再做埋呢d低能野,獻醜都要有限度

男爵府

畀面勳章

回覆:豬議員:「夾錢回購商場」 痴人說夢煽「非法集資」

回去種菜把啦!師主

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

相信買完之後每年仲要再夾錢去運作個街市

複式洋房

回覆 agnesbee 的帖子

白痴仔都知..英國一句你老幾..私隱權..收老豬皮..
又話自己無錢...話去英國立刻去..因為要去見金主..聽命令..

侯爵府

回覆樓主:

呢每豬垃圾又有新諗頭~ 十八區自決喎~ 唉~ 好心佢啦~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

有呢d 人做議員,
香港就好快玩完

侯爵府

https://www.facebook.com/HongKon ... s/1306799369393996/

希望佢唔好再出來講野, 獻醜不如藏拙!

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實佢係未有精神病架?搵人帶佢睇醫生喇

侯爵府

八婆仔@ 發表於 16-12-7 18:37
其實佢係未有精神病架?搵人帶佢睇醫生喇

應該係有妄想症! 仲好嚴重!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

呢D 人連一間小小既店舖都未經營過, 依家將香港既管理決策交比佢地表決, 真係好似細路仔玩泥沙咁

聽佢講既提議, 明顯覺得佢唔知世界艱難, 管人仲難, 仲要管理咁多唔多識野既小市民股東, 有佢諗得咁理想? 佢真係脫離現實, 活係自己既世界

水晶宮

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

8萬隻豬,選出他們的豬代表------豬hign D.
豬high D 跟本就有精神病既,無論樣貌同言行舉止無一正常!

首頁

尾頁

跳至