用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 358|主題: 79880

[時裝] bread n butter VIP Pre-Sale 1件6折,3件半價

大宅

國民生產總值:3511

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
bread n butter VIP Pre-Sale會員尊享全線服裝6折,3件或以上半價,由12月1至4日,只限4天!請即選購,勿失良機!

我又去左洗錢~

wbrenda    發表於 4 天前

王國熱話
长期好急,想去厕所
剛做完微創子宮全切除
甲狀腺又復發
雙手麻痺而醒

珍珠宮

國民生產總值:36844

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

買左咩呀?有無相

伯爵府

國民生產總值:18805

醒目開學勳章 畀面勳章

蚊毛 發表於 16-12-1 21:00
bread n butter VIP Pre-Sale會員尊享全線服裝6折,3件或以上半價,由12月1至4日,只限4天!請即選購,勿失 ...

攪錯呀,我早兩星期先買了三件,加兩支香水咋

大宅

stagea 發表於 16-12-1 22:19
買左咩呀?有無相

買左紅色星星短外套和紅色裙褲

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

ilovematthew 發表於 16-12-1 22:23
攪錯呀,我早兩星期先買了三件,加兩支香水咋

我9月頭果陣仲用2千幾買左3件,今日去買,sales幫我計數,呢個promotion2千幾買到6,7件

伯爵府

國民生產總值:18805

醒目開學勳章 畀面勳章

蚊毛 發表於 16-12-1 22:30
我9月頭果陣仲用2千幾買左3件,今日去買,sales幫我計數,呢個promotion2千幾買到6,7件
...

好唔抵呀

別墅

國民生產總值:745

請問有無vip share no.?

別墅

國民生產總值:745

大宅

twinmouse_yy 發表於 16-12-1 22:40

Pm左你

大宅

國民生產總值:3461

蚊毛 發表於 16-12-1 21:00
bread n butter VIP Pre-Sale會員尊享全線服裝6折,3件或以上半價,由12月1至4日,只限4天!請即選購,勿失 ...

可以share VIP嗎?

大宅

nama 發表於 16-12-1 22:53
可以share VIP嗎?

已pm

男爵府

國民生產總值:6153

我前日先買左...

大宅

國民生產總值:1807

蚊毛 發表於 16-12-1 22:52
Pm左你

可否pm me,thx!

大宅

國民生產總值:1642

蚊毛 發表於 16-12-1 23:04
已pm

我都想要,thx

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
豬BBBB 發表於 16-12-1 23:09
我前日先買左...

買左幾多呀你?

大宅

豬BBBB 發表於 16-12-1 23:09
我前日先買左...

買左幾多呀你?

複式洋房

國民生產總值:263

可以PM我嗎?

複式洋房

國民生產總值:114

can share your vip no.?thx

男爵府

國民生產總值:6153

蚊毛 發表於 16-12-2 00:02
買左幾多呀你?

買左4件...

別墅

國民生產總值:542

Would u mind to share vip no pls
Thx :)
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎