用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 52|主題: 243184

2017年公眾假期滙入電話

男爵府

國民生產總值:6714

玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

舊年有jm介紹使用,本人覺得唔錯,今年繼續

http://www.1823.gov.hk/big5/blog/calendar.aspx

王國熱話
知道老細之前想大肚個陣炒我, 大家會繼續...
阿女反小一先覺得雙職家庭係「白無」!
24小時whatsapp, email, wechat
有冇自僱或家工作嘅媽咪?

大宅

國民生產總值:4292

回覆 廉媽 的帖子

多謝

男爵府

引用:回覆 廉媽 的帖子多謝

原帖由 ccgirlcc 於 16-12-01 發表
回覆 廉媽 的帖子

多謝
welcome

男爵府

國民生產總值:5416

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Thanks

wallacemama

男爵府

國民生產總值:6677

男爵府

國民生產總值:7416

男爵府

國民生產總值:6014

醒目開學勳章

回覆:2017年公眾假期滙入電話

珍珠宮

國民生產總值:41351

回覆:2017年公眾假期滙入電話

水晶宮

國民生產總值:65092

子爵府

國民生產總值:11681

BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:3589

大宅

國民生產總值:3005

回覆 廉媽 的帖子

Iphone 有無得做?

男爵府

國民生產總值:7166

BK Milk勳章 2015xmas 畀面勳章

男爵府

國民生產總值:7999

廉媽 發表於 16-12-1 22:20

http://www.1823.gov.hk/big5/blog/calendar.aspx

之前整過,但唔知點解後來又show唔到,請問係用邊個calender的?

彩鑽殿

國民生產總值:801743

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

國民生產總值:7326

廉媽 發表於 16-12-1 22:20

安裝左
但show吾到

大宅

232 發表於 16-12-2 18:35
安裝左
但show吾到

我都做唔到呀!

大宅

國民生產總值:4005

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

男爵府

引用:回覆 廉媽 的帖子Iphone 有無得做

原帖由 kawaipris 於 16-12-02 發表
回覆 廉媽 的帖子

Iphone 有無得做?
睇IOS用戶(如圖)就可以㗎啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

廉媽 發表於 16-12-2 22:12
睇IOS用戶(如圖)就可以㗎啦!

睇左啦!但設定果度無得㨂咁多項?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎