自由講場

跳至

首頁
56789...11

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

終極熊貓 發表於 16-12-2 23:56
咁嚴重?呢四個字指控好嚴重啊。。。
邊一個回覆激嬲你吔?

咪就係你話人"越吹越大,遲啲可以選奧斯卡"呢句囉。

禁止訪問

子爵府

我都唔鍾意煎pan 但樹下以為胡定茵有事果幕演得好出色 我決定投佢

koalafan    發表於 16-12-3 00:05

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

baby_lover 發表於 16-12-2 23:55
唉,算啦。

我地啲展鵬fans,莫講話冇批評其他藝人,只係讚吓 / 維護吓自己偶像都唔啱㗎啦

我其實唔算經常上bk, 都係微博多,最近先睇bk多咗,終於領略到咩叫惡人先告狀!好無奈,以後都係少睇為妙!

珍珠宮

引用:Quote:終極熊貓 發表於 16-12-2 23:56 咁嚴

原帖由 baby_lover 於 16-12-03 發表
咪就係你話人"越吹越大,遲啲可以選奧斯卡"呢句囉。
知道知道,好啦,大家下火,無野破壞holiday mood la~

Happy Weekend ♡

珍珠宮

sinps 發表於 16-12-3 00:01

Deleted.

珍珠宮

sinps 發表於 16-12-3 00:00
所以我前面有話講自己心水好了,但總有人借意挑釁人家粉絲

男爵府

sinps 發表於 16-12-3 00:00
所以我前面有話講自己心水好了,但總有人借意挑釁人家粉絲

埋係囉,好好地,大家講下自己心水埋算囉,做乜係都要踩人,又撩人哋fans! 每個人都有權揀自己鍾意既偶像!唔鍾意都唔需要踩人!只講自己鍾意那個就可以了。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:郭晉安vs陳展鵬(視帝)

煎 pang

翡翠宮

SkyTracy 發表於 16-12-2 23:49
其實有問題咩,邊個會 妳呢?人各有志,每個人都有自己喜歡偶像,鍾意邊個都得 ...

我唔係話樓主會我! 只係知道煎餅係bk嘅地位崇高,我怕果d痴情粉絲找我悔氣姐

其實你都唔洗介懷我答得係咪複雜,網絡世界唔洗咁上心

珍珠宮

終極熊貓 發表於 16-12-3 00:03
知道知道,好啦,大家下火,無野破壞holiday mood la~

Happy Weekend ♡

Ok啦,其實好小事,各有各支持自己偶像,不要惡言相向就好了。大家都有個happy weekend

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

展鵬
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

大家已經成年人,只要亙相尊重點會有甘多爭執?之前牙佬粉講得啱,公道自在人心,明眼人會分到誰是攪事者。

有心人喜歡挑撥離間既,粉絲們好心就唔好甘易中計比位人入罪。

琥珀宮

畀面勳章

sinps 發表於 16-12-3 00:13
你支持安仔就話支持安仔囉,呢個帖好多人支持安仔,有無俾展鵬fans鬧呢? 你無端拉人fans落水咁奇怪嘅
...

冷靜冷靜
個位 jm 唔係咁意思,以我理解(因為佢係引用我嘅回覆,所以明白佢想講乜)
佢意思係:展鵬粉絲確係好忠心,又肉痛佢拍得辛苦,所以希望偶像有值得表揚 + 肯定
所以,呢位 jm 見到我回帖,先率真地講自己感受同我相同啫(怕令展鵬粉絲唔開心),但細心睇,呢位 jm 並無踩嘅意味
佢嘅圖係同我玩嘅,因為响其他舖,佢都有同我咁玩,可能令人有錯覺
誤會嚟啫

男爵府

yaumuimui 發表於 16-12-3 00:22
大家已經成年人,只要亙相尊重點會有甘多爭執?之前牙佬粉講得啱,公道自在人心,明眼人會分到誰是攪事者。 ...

何罪之有?其實,誰是誰非,好明顯,只不過有時睇唔過眼啲人,惡人先告狀者!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

郭晉安冇得輸~

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

SkyTracy 發表於 16-12-2 18:27
我會投展鵬,當然郭做得很好,但佢已經攞咗3次,展鵬演技也已被公認,過去每個角色佢都可以發揮得淋漓盡致 ...

我當然想安仔拎,但他己拎了三次視帝,我都怕因此而比煎pan,因為上年佢又拎吾到,如果今年又冇,實嬲嬲豬~

首頁
56789...11

尾頁

跳至