時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

點解嘅? 點解嘅? 乜唔係好多好多香港人撑嘅咩? 投佢哋票嘅人去晒邊

【on.cc東網專訊】 繼青年新政游蕙禎及梁頌恆遭法庭取消其立法會議員資格後,政府前日(2日)傍晚再就4名議員包括梁國雄、劉小麗、姚松炎及羅冠聰的資格,入稟高院提司法覆核。約有80名市民今午自發到立法會示威區,抗議特首梁振英亂港及支持4名遭覆核的議員。

示威者在示威區內設論壇,並貼上大型橫額寫上「抗議狼英亂港」,稍後陸續安排出席者發言。立法會議員劉小麗亦有到場支持,外號「長洲覆核王」的長洲居民郭卓堅、社民連及人民力量亦有代表參加。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161204/bkn-20161204165404763-1204_00822_001.html

水晶宮

80人咁多

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆:80市民立會示威撐4覆核議員 抗議特首亂港

毒果頭條寫689 向13萬選民宣戰

我送多個零比你800 人都覺得醜啦

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

manman 發表於 16-12-4 20:20
點解嘅? 點解嘅? 乜唔係好多好多香港人撑嘅咩? 投佢哋票嘅人去晒邊

***************** ...
金主這次咁知慳吝儉嘅?!

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

又嚟示弱

男爵府

80人去示威!!!!!

好威呀

伯爵府

回覆 manman 的帖子

好多人呀

琥珀宮

畀面勳章

多人到呢

公爵府

80(萬)人示威!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:80市民立會示威撐4覆核議員 抗議特首亂港

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 manman 的帖子

可能已計埋記者,警衛,過路甲了

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

一架巴士坐晒

複式洋房

禍港黨無老美金主,揾鬼信 ?
白痴蜂剛去美國朝聖主子,佢無收入,食住機票,錢從何來 ?
請用腦,誰是收黑金禍港人,誰背後命令漢奸仔女 叫中國人做支那的金主找數 : 無金主背後撐揾鬼信,錢從何來?
1. 普通靚仔靚妹一做錯嘢,為了尤其10 萬人工,不論什麼人,知衰後立刻講 Sorry ! 邊有人咁大個膽不道歉,全球華人責罵還要死撐到底 。無辦法為黑金一律要服從金主命令 。
2. 由細到大讀書,都是叫 china, 點會發音叫支那,如果有 ! 港獨白痴仔立刻賴當日哪位老師教錯,即刻爆其姓名順手推卸責任比老師 。
3. 有什麼事都可以請鬼佬大狀打官司,
請教教大家如何變錢 ?

放心金主不會令漢奸破產, 怕佢爆出金主是誰 和要令其他漢奸對自己忠心,印銀紙養中國走狗,又如何。

伯爵府

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

記者佔咗一大半

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

嘩。。。好多人定

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

80人其他人支持者沉澱緊

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hohoho2013 發表於 16-12-5 07:07
記者佔咗一大半
可能仲有警察喎

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:又嚟示弱

原帖由 aromama 於 16-12-04 發表
又嚟示弱

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

80人???? 4個議員自己親戚朋友加埋先每人搵到20人返嚟??? 動員能力差D 哦

首頁

尾頁

跳至