影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

相信成員都唔好受

翡翠宮

colin72 發表於 19-3-14 11:09
因為龍俊亨退團一事....我唔會再更新....

想到斗燮現在係軍隊, 心好痛.....

Colin 多謝你一直以來既update

男爵府

好心痛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

colin72 發表於 19-3-14 11:09
因為龍俊亨退團一事....我唔會再更新....

想到斗燮現在係軍隊, 心好痛.....

感謝一路更新。大家都無諗到變成甘樣。(emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

嗯........我唔係打算重新開返呢度.......

就........俊亨今日入伍了.......我唔知媒體會唔會有新聞,但我想了兩星期,覺得還是同大家講一聲。

其實我還是支持俊亨的,我難過佢做錯的事,但我無可能放棄佢,而且我當年有睇過陳冠希的片,所以我無立場去責怪佢,亦好想龍可以有改過的機會。

我只希望佢係入伍的時間,可以好好反省,回來變得更好,健康和平安!

別墅

colin72 發表於 19-4-2 11:10
嗯........我唔係打算重新開返呢度.......

就........俊亨今日入伍了.......我唔知媒體會唔會有新聞,但我 ...

謝謝妳,即使龍做錯了,我亦希望佢能好好反省,亦有一個改過嘅機會。唔知道大家點諗,不過我會一直等佢哋,直至退伍後。希望佢哋到時能夠重新出發,我都會繼續支持佢哋的。

珍珠宮

wongsiubay 發表於 19-4-2 16:19
謝謝妳,即使龍做錯了,我亦希望佢能好好反省,亦有一個改過嘅機會。唔知道大家點諗,不過我會一直等佢哋 ...

淨係度講,唔好轉出去....

入伍前一晚,龍和斗光雲有見面,斗斗真係好好(雖然我唔知係咪咁好彩撞正佢休假的日子),但呢排實在爛透的心情,就容許我自己腦補係斗特登申請假期,可以係龍入伍前去見一面。其實我係新聞前就知佢4月2入伍了...本來由唔捨得佢入伍變成好想佢快d 入伍,避開d 新聞,又可以作息定時,好好訓練,只希望佢能遇到好的同期,唔好受傷。我朋友講斗斗狀態很好又帥了很多,成個人都好精神健康。

翡翠宮

colin72 發表於 19-4-3 01:53

入伍前一晚,龍和斗光雲有見面,斗斗真係好好(雖然我唔知係咪咁好彩撞正佢休 ...

希望龍龍入伍後好好反省....真心希望佢退伍後可以重新出發....斗俊真係一個好有正能量既人一定可以带領hightlight再戰江湖

別墅

colin72 發表於 19-4-3 01:53

入伍前一晚,龍和斗光雲有見面,斗斗真係好好(雖然我唔知係咪咁好彩撞正佢休 ...

我哋就靜靜哋等佢哋退伍,出年12月就全團退伍其實好快~希望到時大家仍然喜歡佢哋,樓主重新開個post我哋又再相聚 謝謝妳一直以來嘅更新

首頁

尾頁

跳至