時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

jonwu 發表於 16-12-30 12:47
但唔少香港人就係用呢個 Logic 黎嘲笑揶揄大陸人

所以我只係可以講自己睇法!

男爵府

elaine2057 發表於 16-12-30 12:51
所以我只係可以講自己睇法!

而家唔係太多人好似你咁理性㗎喇。現實就係好多人用踩低人地黎抬高自己揾優越感。

珍珠宮

禁止訪問

侯爵府

羞恥到核爆

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

三個人定一個人來的?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

三張相係咪同一個人嚟架?
話時話,有錢整容冇錢埋單
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

回覆樓主:

3個好似樣,我以前都有同一個同事食飯,佢見到雞蛋係度,叫我偷

大宅

張相系咪同一個人黎ga

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

wing6172 發表於 16-12-30 01:27
港女徐佩沂,廖嘉明和莊雅文

On the night before Christmas, the three women – Xu Peixin, 25, Liao Jiayun, 21, and Zhuang Yawen, 22 – had initially ordered some food at the market space, but then went to the seafood buffet ...

睇嗰3個女子既姓名譯音唔係土生土長香港人來喎!

angelacch    發表於 16-12-30 14:09

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

失禮C人

侯爵府

Friday 發表於 16-12-30 13:59
On the night before Christmas, the three women – Xu Peixin, 25, Liao Jiayun, 21, and Zhuang Yawen, ...

我都留意到名字個譯音呢樣喺廁所食,香港女仔... 有幾多個肯廁所食sashimi..

Friday    發表於 16-12-30 14:16

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jzzz1102 發表於 16-12-30 01:35
醜出國際,都唔一定係b6專利
佢地本身都係B6.........最多叫佢地做新香港人............

On the night before Christmas, the three women – Xu Peixin, 25, Liao Jiayun, 21, and Zhuang Yawen, 22 – had initially ordered some food at the market space, but then went to the seafood buffet area to snag fresh freebies.

http://www.scmp.com/news/hong-kong/law-crime/article/2058161/shellfish-endeavour-lands-hungry-hong-kong-trio-court-after

Friday    發表於 16-12-30 14:16

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

中間個個好熟面囗,整到好似某人咁。

侯爵府

2018復活節勳章

wing6172 發表於 16-12-30 01:27
港女徐佩沂,廖嘉明和莊雅文

偷竊都已經夠衰格㗎啦…仲要衰到呢响廁所食?咁多細菌嘅地方又臭又邋遢,真係食左都吾消化啦!冇錢就吾好學人食啦!偷?吾要得囉!咁嘅品行。

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

PCCW2319 發表於 16-12-30 08:43
好怕見到呢d相。應該話係呢d眼鼻口面(面形)好似倒模既女性照片.......假得恐怖。
...
我以為係同一個人嚟

翡翠宮

畀面勳章

Friday 發表於 16-12-30 13:59
On the night before Christmas, the three women – Xu Peixin, 25, Liao Jiayun, 21, and Zhuang Yawen, ...
新聞已改番正確名字:

On the night before Christmas, the three women –Tsui Pui-yan, 25, Liu Ka-wan, 21, and Chong Nga-man, 22 – had initially ordered some food at the market space, but then went to the seafood buffet area to snag fresh freebies.
日日是好日

大宅

人造人 1,2,3 號

首頁

尾頁

跳至