影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

雪橇犬 發表於 17-1-24 08:51
一哥同鴨合作過,亦親身感受過當中的不愉快事件,腋毛同胡椒之間的粉群對戰,一哥應該都知,不過佢唔可能出 ...
尋日,有個胡椒粉去兔區發帖,話要脫粉,因為唔滿意一哥同鴨鴨合唱。結果好多人叫佢脫左就唔好翻轉頭啦!

我系最唔中意一哥同正午、鴨鴨合作噶, 所以上次佢客串外科風雲,我都鬧佢。但是呢次我無鬧,因為春晚的邀請系唔可以推噶!只有一種人可以推,就系死人!想死,唔想DO,你就推咯!而且,一哥背後的廣告商好多都贊助左春晚的廣告,佢地好希望一哥上!講真,每個廣告商都希望自己的代言人上,呢方面有好多利益的角力。所以一哥根本就唔可以推,咪話同鴨鴨唱歌,你叫佢男扮女妝扮小丑,佢都要做。

呢次正午落左好重本,好多心機去搞鴨鴨上去捆綁一哥噶。除左鴨鴨,連歡樂頌果5個女星都可以上。點解咁講?你地可能無留意到中央8套最近連續播偽裝者同瑯琊榜。我覺得呢個同鴨鴨、歡樂頌五美上春晚是一個利益交換咯。例如正午將佢D電視劇賤賣俾央視,央視就安排正午D人上咯。為左鴨鴨可以名正言順一D,仲安排瑯琊榜春節前播,等佢可以捆綁一哥,一齊唱歌。

不過睇左尋日2個人綵排的相,一哥真係唔高興噶!現場話佢地2個全程的距離都好遠,至少都保持超過2臂距離……連我朋友睇到一哥後台同從電視台出黎果幾張相,都話佢好似趕收工咁

男爵府

星島那篇報導明顯是作的,擺出嚟只是讓大家看看香港都有一哥新聞(雖然是老作)及讓大家看看圖片,JM們就當看娛樂新聞,睇完就算。

公爵府

春晚應該表演呢d

子爵府

hugoma2015 發表於 17-1-24 17:30
春晚應該表演呢d

諗係一哥同隻賤鴨,笑唔出
我唔會脫粉,都唔會鬧一哥,因為我覺得一哥身不由己

公爵府

@ELLEplus: #胡歌#随ELLE回到永嘉路的老弄堂,一把推开老虎窗,窗外便是他自小走惯的地方。SuperELLE用独特的视角,记录下胡歌的上海一梦,梦境参杂着的独家记忆,色香味俱全,也叫人清楚地感受到,@胡歌 对上海由衷的爱。现下载注册ELLEplus App,并在视频页面留言,更有机会获得胡歌的限量亲笔签名~新春将近,ELLEplus提前祝大家新年快乐,阖家幸福!

http://www.miaopai.com/show/uJ1osS0OA2r99t1Pf79X7w__.htm

公爵府

lo913 發表於 17-1-24 17:54
諗係一哥同隻賤鴨,笑唔出
我唔會脫粉,都唔會鬧一哥,因為我覺得一哥身不由己:igiveup ...

一哥都知道大家唔鍾意隻鴨噶

公爵府

機師黎喇

公爵府

一哥真威水,armani連個官博個background都換埋一哥。

唔好唔記得,陳坤都係GA代言人。但armani個官博從來無用佢。所以話一哥有face

公爵府

我又頂左公海制服誘惑個帖上黎

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18884493

公爵府

http://mp.weixin.qq.com/s/idaXp5MR7yEgE0odDjgpQQ

東航微信

子爵府

hugoma2015 發表於 17-1-24 19:45
一哥真威水,armani連個官博個background都換埋一哥。

唔好唔記得,陳坤都係GA代言人。但armani個官博從來 ...

陳坤係GA代言?真係唔講唔知,現在都係?

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

hugoma2015 發表於 17-1-24 21:04
http://mp.weixin.qq.com/s/idaXp5MR7yEgE0odDjgpQQ

東航微信

Captain Hu

公爵府

早晨

子爵府

hugoma2015 發表於 17-1-25 08:42
早晨

一哥,hugoma午安

公爵府

lo913 發表於 17-1-25 12:41
一哥,hugoma午安

開飯

Jumama2000    發表於 17-1-25 17:09

子爵府

回覆 hugoma2015 的帖子

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

hugoma2015 發表於 17-1-25 12:48
開飯
啊,果然是最新産品的宣傳照,Blue Serum的藍色,是他喜歡的顔色呢!

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

hugoma2015 發表於 17-1-25 12:48
開飯

水晶宮

首頁

尾頁

跳至