自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

Aeiing 發表於 17-3-7 14:59
如果俾CASH而唔係PREPAID都好呀, 但係問題係要一次過俾定10堂(20小時)
上一半後又要再俾定10堂, 即係我永遠 ...

唔會

男爵府

更新:一定要呻下!!
終於同個補習老師講唔會再prepaid, 除非月結或者遂堂俾, 但討論期間感覺佢係好需要錢果隻, 已經唔想再請, 所以叫佢考慮下!!

本來諗住佢會say no, 因為講到又話好多學生, 個個都係prepaid仲一次過俾定好多堂, 但佢最後竟然話可遂堂俾佢喎!! 但我最後答返佢都係暫時唔請補習老師, 叫佢補返餘下果幾堂算!!

本身今個星期佢會黎四日幫阿囡考試補習, 點知頭先whatsapp我話今日病咗黎唔到!!

原先想最後一堂同佢講話唔再請佢, 但又唔想咁衰咁遲先㗕, 於是就提前講佢知, 點知即係起我飛腳!! 呢個故事教訓我都係唔好做好人!!

而家剩返個三堂好大機會hea教或者拖到唔知邊日同幾時上!! 我呢個老師仲係在EK度搵, 攪到我無晒信心, 去返補習社或者搵agent算!!

男爵府

啱啱同佢再講餘下果幾堂幾時上, 佢竟然話要再覆我!!

男爵府

有冇人有類似經驗呀?

大宅

Aeiing 發表於 17-1-26 19:06
更新:一定要呻下!!
終於同個補習老師講唔會再prepaid, 除非月結或者遂堂俾, 但討論期間感覺佢係好需要錢果 ...

公開佢啲資料 斷佢米路

男爵府

天罪 發表於 17-3-10 17:41
公開佢啲資料 斷佢米路

如果佢最後真係左推又推唔再補⋯
哎, 其實只係呻下, 無諗到話有愛心又話係小學老師都咁不負責任!!

大宅

Aeiing 發表於 17-3-10 17:48
如果佢最後真係左推又推唔再補⋯
哎, 其實只係呻下, 無諗到話有愛心又話係小學老師都咁不負責任!!
...

呻下都係好事,人仲要放鬆下。我好多事上來亂呻下。就算大家吾明吾緊要。

首頁

尾頁

跳至