想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

岩岩係bec度ivf 放左兩個day3鮮胎。肧胎質素都ok,兩個都係8G2F5, 可惜早兩日自己驗到failed左。

仲有兩個雪胎係北醫。但質素好差。放胎果日我唔記得問bec個雪胎咩grade...但望落一pat野大細超同多碎片。我依家1516唔知放唔放埋佢好,因為放雪胎都要番去兩次仲要洗多一萬蚊。可唔可以比d意見我?

有無人係bec度,雪胎質素差都可以bingo?
謝謝

男爵府

下, 點解唔放呀? 一日有胚胎, 一日仲有希望

大宅

引用:下, 點解唔放呀

原帖由 bbbchoco 於 17-02-01 發表
下, 點解唔放呀? 一日有胚胎, 一日仲有希望
um...因為我覺得機會唔大。又要攞假期同用多一萬蚊可能得個吉。諗緊定係留番d假期同錢,遲下重新做過。機會大d >.<

大宅

回覆 tinoijcc 的帖子

唔好放棄佢地,幾差幾卵都好,放左入去佢會自己修補返靚靚D卵唔一定靚卵先中.

大宅

引用:回覆 tinoijcc 的帖子唔好放棄佢地,幾差幾

原帖由 karen131433 於 17-02-01 發表
回覆 tinoijcc 的帖子

唔好放棄佢地,幾差幾卵都好,放左入去佢會自己修補返靚靚D卵唔一定靚卵先 ...
同埋呢。因為我自然流過兩次(自然bingo的)。而醫生都話係肧胎唔靚自然淘汰。所以我怕放左唔靚既肧胎,即使bingo到最終又......唉!所以想睇下有無真係成功例子可以比d勇氣我&#128547;&#128547;&#128547;好慘。心身都好累

複式洋房

tinoijcc 發表於 17-2-1 14:47
同埋呢。因為我自然流過兩次(自然bingo的)。而醫生都話係肧胎唔靚自然淘汰。所以我怕放左唔靚既肧胎,即 ...

不要灰心!不要放棄!我也是一月頭放胚胎失敗左,我有免疫問題,我也是還有兩個吾知乜嘢級數的胚胎,我也決定三月尾放多次,我也會拜拜金花婆婆,求..

大宅

引用:Quote:tinoijcc 發表於 17-2-1 14:47 同埋

原帖由 YoyoChang 於 17-02-01 發表
不要灰心!不要放棄!我也是一月頭放胚胎失敗左,我有免疫問題,我也是還有兩個吾知乜嘢級數的胚胎,我也 ...
我今朝都上網睇過。係咪坪洲?

大宅

引用:Quote:tinoijcc 發表於 17-2-1 14:47 同埋

原帖由 YoyoChang 於 17-02-01 發表
不要灰心!不要放棄!我也是一月頭放胚胎失敗左,我有免疫問題,我也是還有兩個吾知乜嘢級數的胚胎,我也 ...
請問你係邊度做ivf?

大宅

tinoijcc 發表於 17-2-1 14:47
同埋呢。因為我自然流過兩次(自然bingo的)。而醫生都話係肧胎唔靚自然淘汰。所以我怕放左唔靚既肧胎,即 ...
我話4G 40P 果個已生左LU

大宅

YoyoChang 發表於 17-2-1 15:14
其實我自己都有D驚驚地....係台灣放鮮胎前幾日去求過..求子不可....前日係林村天后到求過...求子不可
我16號就出發.....

大宅

我話4G 40P 果個已生左LU
40P即係咩grade? 都係bec?

大宅

引用:Quote:YoyoChang 發表於 17-2-1 15:14 不要

其實我自己都有D驚驚地....係台灣放鮮胎前幾日去求過..求子不可....前日係林村天后到求過...求子不可:laugh ...
我都去左好多廟啦…點解個天仲唔比我&#128547;&#128547;&#128547;

大宅

tinoijcc 發表於 17-2-1 15:44
40P即係咩grade? 都係bec?
我唔係太記得咩G 但都係好差好差,BEC 話佢果2個都好難得...點知就得左

大宅

tinoijcc 發表於 17-2-1 15:44
我都去左好多廟啦…點解個天仲唔比我&#128547;&#128547;&#128547;
當睇到話''求子不可" 真係想喊出黎

大宅

引用:Quote:tinoijcc 發表於 17-2-1 15:44 我都

當睇到話'求子不可" 真係想喊出黎
點樣話比你知求子不可? 是求簽嗎?
我都好怕求到下下簽。所以我老公唔比我求。淨係叫我誠心d拜下神就算。你要加油呀

大宅

tinoijcc 發表於 17-2-1 15:58
我都好怕求到下下簽。所以我老公唔比我求。淨係叫我誠心d拜下神就算。你 ...
係喔,求簽..我唔敢再求... 你都要加油

複式洋房

tinoijcc 發表於 17-2-1 15:28
請問你係邊度做ivf?

台北愛群婦產科.

大宅

回覆樓主:

其實我都想知差grade胚胎係未成功率好低。。。

複式洋房

tinoijcc 發表於 17-2-1 15:58
我都好怕求到下下簽。所以我老公唔比我求。淨係叫我誠心d拜下神就算。你 ...

我只打算放假去拜拜,不會求簽,不想壓力太大.咁可能會好d.

別墅

我也剛剛喺bec放左4粒day3鮮胎,質素比你更靚. 有morula, 有12G2等等,以為大機會,但都失敗左. 我不知幾興幸仲有雪胎可以放.人人都想有雪胎多個機會唔冼重新再黎,仲要俾多3-4萬

邊有人好似你咁儍瓜諗住遲啲重新黎過架!
我已超高齡,但老公不停叫我放鬆心情,我失敗應該就係太緊張.
加油,仲有好多jm同你一齊努力中,我深信我的健康小天使等緊我們的

首頁

尾頁

跳至