自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睡眠窒息症呼吸機, 哪個牌子比較實惠?

大宅

Cass_0114 發表於 17-2-14 17:55
睡眠窒息症呼吸機, 哪個牌子比較實惠?

care for you

skycityguy    發表於 17-2-15 01:24

大宅

回覆:睡眠窒息症呼吸機

Resmed AirSense™ 10 或 飛利浦, 多數人都係用呢2隻! 每個部唔多二萬 當然係行貨啦 ! 最好你自己去上x為佳或者啲大型鋪頭 , 租用一個月試下! 睇下邊隻啱自己多啲! 之後你自己可以 幫襯 香港啲水貨舖頭! 萬多元 一部啦! 如果想再平啲你可以睇準型號上亞馬遜買! 貨品唔可以寄出美國所以你要將貨品寄去集運倉再將貨品轉運香港! 喺亞馬遜買唔洗醫生證明! 名牌都係三四千蚊有部! 但係如果要print report嗰啲嘢就當然要自己用software㗎啦! 如果你唔識咁你最好幫襯香港買水貨鋪頭啦! 水貨舖頭一萬蚊到有人理你幫你編埋software 因為最後你覆診都要畀醫生睇

男爵府

昨日同c6上左去Resmed showroom,服務好好有詳細解釋,又可以試mask邊款fit自己,機試用一個月,但mask就要比$先買。個人覺得比上網訂貴些,但有售後服務而且職員按你report,同你set機。唔明,又可以打電話上去問。你可以去showroom望下,但記得帶醫生報告。

大宅

babydonald 發表於 17-2-15 22:47
昨日同c6上左去Resmed showroom,服務好好有詳細解釋,又可以試mask邊款fit自己,機試用一個月,但mask就要 ...
有試嗎?

男爵府

首頁

尾頁

跳至