美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我毛孔好大呀,想收細,但唔知咩療程係wor!睇廣告話MTS微針 及 碳灰Laser 都好有效,但邊隻好d?同埋邊間做好?我果邊間現代美容呢個星期做MTS微針有優惠喎,平時買要$3000次,但今次可以$800次,佢地話係用好靚既精華做,所以咁貴!好唔好去試呢........
請大家幫幫助pm我資料啦~thx

複式洋房

Modern Beauty => very hard sell !!!:;pppp:

複式洋房

如想收細毛孔和改善面油出現, 可嘗試下碳粉LASER, 佢利用碳粉爆破原理收細毛孔, 碳粉后再打LASER, 完成后會白左又滑。不過要4次才有效果。

大宅

回覆 #3 lam1207 的文章

邊到有得做碳粉LASER?我係雜誌見過廣告@3000/10次,但唔記得邊間~

大宅

好媽媽勳章

我今日都做完mts,係我第一次做,都心郁郁左成大半年先敢去做,我本身毛孔較大,下巴位有少少暗瘡印,我亦上網search左成個禮拜,認識哂呢樣野先做,我用1mm針,之前有搽痳醉,其間都唔覺痛,做完之後原本fu co2 mask,但因我自己之前都買左co2 mask,所以美容師同我fu另外一隻peptide嘅mask,我知呢隻係仲貴過co2的,所以我返到屋企自己再fu co2,初初做完之後塊面都有d紅,鼻位有d紅點,好似針清完咁,有d拮拮地感覺,返到屋位fu完co2後就冇拮拮地,不過都仲有d紅,但就摸上去滑左,毛孔細左d,我就$980試做價,之後價錢就唔好講,廢事被人誤會賣廣告,但建議做之前上網search多d資料先。

民房

hi sammili,

Can u pm me the info.?
Thanks!

禁止訪問

複式洋房

咁平? 我做開個間係數$1,250, 效果都唔錯, 不過我雀斑問題急切D, 專注做了LASER去斑, 所以做左2次碳粉無做了。

原帖由 hohei 於 08-12-23 00:58 發表
邊到有得做碳粉LASER?我係雜誌見過廣告@3000/10次,但唔記得邊間~

民房

mts 好多人都話
不過好痛啊

男爵府

BK Milk勳章

我做過2次MTS, 覺得效果幾好, 不過真係會痛, 本身我好怕痛, 不過佢地會抹麻醉藥就OK。
近年D人多數都做MTS, 可能較為新進。

禁止訪問

大宅

Hello sammili,

I also want to know more about the place and price . Can u pm me the info.?

What is the cost after the 1st treatment? How many times need to be done for effects?

Thanks!

ononchu

男爵府

可以 PM 些資料給我嗎?

禁止訪問

複式洋房

原帖由 sammili 於 08-12-23 02:22 發表
我今日都做完mts,係我第一次做,都心郁郁左成大半年先敢去做,我本身毛孔較大,下巴位有少少暗瘡印,我亦上網search左成個禮拜,認識哂呢樣野先做,我用1mm針,之前有搽痳醉,其間都唔覺痛,做完之後原本fu co2 mask,但因我自 ...

hi sammili
可否給我微針詳細資料(address,Tel,price),謝謝
另想問co2 係咩mask??係邊度買?吾該

洋房

MTS都好好架,可以幫助你吸收好d既護膚品,平時可能只吸到1-2成,但做左就可以吸到8-9成架,所以做完多d同精華同mask,但最好唔好做得咁密 mts3-4星期做一次就夠,價錢方面就由3-4百-1200不等,要睇下你係邊到做同做幾長既針,一般美容院都係0.5-1m既,價錢平既你就記得問下佢,多數一個mts頭都係好多人用過,1200就可能會係新既

首頁

尾頁

跳至