用戶登入

找回密碼 | 註冊

16oC.63%

義工

論盡家傭 今日: 25|主題: 124522

姐姐話想去「helpwise」辦的游水班

別墅

國民生產總值:517

BKXmas勳章

請問大家有聽過嗎?姐姐weekend會去泳池游下水,有d姐姐教話,去helpwise有個班係for家庭僱傭「splash」話唔使錢可以學游水。呢d機構可靠嗎?

王國熱話
2017-11 城門谷公園
東京之旅
無題
大貓同細貓

水晶宮

國民生產總值:65691

BKXmas勳章

她放假遊水無问题
玩具萬歲!

瑪瑙宮

國民生產總值:142331

BKXmas勳章

她放假 咩都無问题。+ 自費。
別增加我麻煩就是。 (請人不是帶來麻煩給我吧)
to be honest, 我想做偉人。更不是工人善堂。
我行善給更需要幫的港人。

工人 pattern
冇事的, 就會問。有事的, 就不問。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

大宅

國民生產總值:4358

BKXmas勳章

你對可靠有咩定義?騙財?人身安全?如果樓主自己都有保留就唔好介紹,佢自己搵的你只可講你睇法,阻止唔到o

大宅

國民生產總值:3136

BKXmas勳章

叫佢用自己假期去..之後佢唔會再問你架喇

翡翠宮

國民生產總值:86338

2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢係咪要平時去? 咁我唔比。 如佢放假, 佢學乜, 話之佢。不過不能上邪教。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎