用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.75%

義工

自由講場 今日: 569|主題: 943588

跳至
好討厭的大迴南天!!!  

大宅

國民生產總值:4527

BKXmas勳章

大迴南天真係令人心情唔好!!

macpig    發表於 17-3-14 13:21
girlbear    發表於 17-3-14 10:47
車仔人    發表於 17-3-14 09:43
pigmei    發表於 17-3-14 09:29

水晶宮

國民生產總值:52784

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

子爵府

國民生產總值:14582

開心吸收勳章 好媽媽勳章 BKXmas勳章

又濕又熱,周身唔舒服

子爵府

國民生產總值:11623

回覆樓主:

電費都多啲

大宅

國民生產總值:4527

BKXmas勳章

訓又訓得唔舒服,衫又唔敢洗咁密,去到邊都覺得臭臭地咁

公爵府

國民生產總值:25792

雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

煎雙蛋 發表於 17-3-14 09:16
大迴南天真係令人心情唔好!!
搞到我成個人都回埋一份,超討厭呢個天氣
有些事情是可以遺忘的,有些事情是可以紀念的,有些事情是可以心甘情願的,有些事情卻一直無能為力。

珍珠宮

國民生產總值:38872

BKXmas勳章

回覆 煎雙蛋 的帖子

same here la.. 好攰好濕好想訓..... 飲咗去濕湯, 薏米水日日做運動都仲係咁..屋企仲要係咁開抽濕機都仲係有陣味...

水晶宮

國民生產總值:55302

開心吸收勳章 2017勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

尋晚先煲左袪濕湯

個地係晒腳印抹極都有好討厭

伯爵府

國民生產總值:17126

開心吸收勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

珍珠宮

國民生產總值:32553

2017勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

完全唔敢開窗
呢2晚有少少凍都要開冷氣瞓, 等間房抽下濕,否則一瞓上床連床單枕袋都濕立立咁.....好頂唔順

子爵府

國民生產總值:13947

開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 親子王國15週年勳章

而家落大雨,又係煩!

珍珠宮

國民生產總值:33220

好媽媽勳章 BKXmas勳章

好易滑到, 大家小心, 因為個地常常濕濕地

侯爵府

國民生產總值:23494

BKXmas勳章

我都係,心情煩躁

伯爵府

國民生產總值:18439

畀面勳章 BKXmas勳章

真係令人好煩燥

子爵府

國民生產總值:11749

育兒性格勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

搞到隻風濕腳又痛又酸。

天珠殿

國民生產總值:943974

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人好疲倦

珍珠宮

國民生產總值:40326

BKXmas勳章

係非常差 極之討厭

天珠殿

國民生產總值:943974

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

抽濕機長開

侯爵府

國民生產總值:22149

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

煎雙蛋 發表於 17-3-14 09:23
訓又訓得唔舒服,衫又唔敢洗咁密,去到邊都覺得臭臭地咁

買天上野和風機幫到妳[/smiley
我日日都洗一大機衫,吹
幾個鍾頭就乾晒,雖然用電量都會多左,但冇計,唔用等到D衫發晒臭都未乾得囉

珍珠宮

國民生產總值:45401

雞年勳章 BKXmas勳章

係好討厭, 去到邊都濕立立....一陣"UP" 味....
Childhood is journey, not a race.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎