在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

老細決定要搬我完全無經驗要點做

租約6月到期
尋日通知左業主晤續租
晤需要還原

新office係咪晤需要等舊業主確認晤續租先可以簽呢?
搬寫字樓 有無D注意事項可以提點下呢?

瑪瑙宮

未有新 office? 未有就快 d 搵盤比你老細揀, 揀啱就要攪裝修.

翡翠宮

睇合約要求,提前几耐通知舊業主,要等佢確認,跟住揾新寫字樓,傾好價錢請示老闆,最好同舊業主講定有D緩衝期。如果定好揾搬屋公司搬都好快嘅,1~3日搞掂。但系新office佈局要提前啉好先得

男爵府

1) 通知改地址 : 包括銀行, 電話, 電訊, 客戶, 供應商, 商業登記證, 公司註冊處, 強積金, 勞保, 郵局(申請郵件轉遞事士), 車保.......

2) 如用舊電話和傳真號碼, 要通知電訊公司拉線和裝機等

3) 寬頻上網, 安排通線

4) 安排清潔公司於搬前清潔新辦公室

5) 聯絡搬運公司, pack 箱等

希望幫到你

水晶宮

新嘅一定要快D落實,唔係一陣以後新嘅地方唔走,舊嘅又要到期

瑪瑙宮

JessicaElla 發表於 17-3-29 14:28
1) 通知改地址 : 包括銀行, 電話, 電訊, 客戶, 供應商, 商業登記證, 公司註冊處, 強積金, 勞保, 郵局(申請 ...

- 度定邊 d 傢俬要邊 d 太舊唔要, 唔要 ge 貼 d 野上去識別.
- 如有舊文件銷毁, 可進行左先, 到時可搬少些野.
- 搬遷日期, 搵搬屋公司報價
- 影印機約搬遷/重裝
- 網頁, fb, 更新.
- 印新咭片, 信紙, 信封

暫只諗到呢 d .

民房

你可以打去富麟搬屋蔡生度問問電話 : 66005558 仲可以WhatsApp即時報價 我D親戚朋友次次都搵佢哋,佢哋好專業好快手 , 好有禮貌
Facebook專頁你可以去睇睇
https://www.facebook.com/%E5%AF%8C%E9%BA%9F%E6%90%AC%E5%B1%8B-1443468919254973/

搬屋 | 搬寫字樓 | 搬村屋 | 搬唐樓 | 搬鋼琴 | 搬學校 | 搬商場 | 搬舖頭 | 搬醫院 | 搬電視台 | 搬會展 | 搬補習社 | 搬髮型屋 | 搬政府宿舍 | 搬紅酒 | 搬遊艇 | 包鐘派街 | 出入倉提貨交收 | 村屋吊傢俬 | 免費紙箱供應 | 移民包裝 | 傢俬裝拆 | 尾板貨車 | 傢俬存倉 | 掉舊傢俬 | 村屋吊運

香港搬屋 | 中西區搬屋 | 東區搬屋 | 南區搬屋 | 灣仔區搬屋 | 九龍搬屋 | 九龍城區搬屋 | 觀塘區搬屋 | 深水埗區搬屋 | 黃大仙區搬屋 |油尖旺區搬屋 | 新界搬屋 | 離島區搬屋 | 東涌區搬屋 | 葵青區搬屋 | 北區搬屋 | 西貢區搬屋 | 沙田區搬屋 | 大埔區搬屋 | 荃灣區搬屋 | 屯門區搬屋 | 元朗區搬屋
[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]

首頁

尾頁

跳至