自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Minipoma 發表於 17-4-15 17:54
老公昨天買了,同囝玩炸彈人。

請問你買幾錢?

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ikki_n 發表於 17-4-15 18:04
除左炸彈人,Super Mario仲有咩其他經典game ?

SUPER MARIO 未出,第三季先出

依家有 馬里奧賽車8 豪華版

另外有薩爾逹傳說 (動作解謎類) 我個人覺得好好玩,己經玩左超過200 個鐘

仲有 魔法氣泡 X 俄羅斯方塊

仲有 1,2 SWITCH, ISSAC 都夠玩一段長時間。

****最後強烈推薦****
****破壞友情遊戲****

Snipperclips

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 MGM_DRAGON 的帖子

玩遊戲 一d都唔明 ,XBOX,PLAYSTATION ,NINTENDO 其實點分?亞囝話要玩喇 ! 在電視機上玩 !!!

男爵府

開心吸收勳章

C6買左...係幾好玩

子爵府

熱血勳章

anson_w 發表於 17-5-4 10:44
好玩,小朋友好鍾意,上星期買多2個手制同mario kart

請問你喺邊度買多兩個手掣呀? 買咗幾多錢?

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

midcocc 發表於 17-5-3 21:05

囝囝 都要玩,佢同NDS 有唔同,系兩個牌子嗎? (我咩都冇買過) ...
同一牌子,都係任天堂。
NDS 係手提遊戲機。

SWITCH 係電視遊戲機,但多左個可以拎出街既功能。

複式洋房

回覆樓主:

考慮中

子爵府

midcocc 發表於 17-5-4 11:05

玩遊戲 一d都唔明 ,XBOX, PLAYSTATION , NINTENDO 其實點分?亞囝話要玩喇 ! 在電 ...

XBOX 係 MICROSOFT 出既
PLAYSTATION 係SONY 出既
SWITCH 同 NDS 係 NINTENDO 出既

各個公司既遊戲機都有自己既獨佔遊戲同定位,睇你自己鐘意邊個多D 咪買邊個囉

侯爵府

rebornarmy 發表於 17-5-3 22:59
thz 今日係人地屋企玩左,得兩個手制
如果出街同frd 玩都幾得意
我和囡囡最鍾意玩嗰個你剪我、我剪你﹗要合作的,超好玩﹗

別墅

畀面勳章

cwb43c 發表於 17-5-4 11:11
請問你喺邊度買多兩個手掣呀? 買咗幾多錢?
係信和地下買, 兩個手掣$539, 有得散買1個不過好似貴DMario kart就$399

侯爵府

早幾日玩人地個switch玩得好開心
老公琴日就買左返黎
最愛炸彈人
4人對戰好正

男爵府

回覆 Kiko仔 的帖子

炸彈人 同mario 系 nintendo 先有嗎?

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

買左~~~MARIO KART好玩~~

大宅

開心吸收勳章

有朋友買左,上次玩Mario 玩到有啲心動想買,但怕三分鐘熱度

子爵府

midcocc 發表於 17-5-4 12:31

炸彈人 同mario 系 nintendo 先有嗎?

炸彈人暫時係,但因為唔係任天堂出品,將來有機會係其他機出。而且PS4 有同類型既遊戲,只係換左唔係炸彈人既公仔。
MARIO 一定只有任天堂既遊戲機有,(手機遊戲除外)

如果要遊戲多,一定係PS4,畫面靚,雖然都有好多PARTY GAMES,不過比較傾向單人玩樂。
XBOX 比較多英美大作,畫面都靚,流暢度不錯。
SWITCH 少遊戲但趣味性高,但好多遊戲要多人同樂先好玩。

睇你仔仔幾大同埋有冇兄弟姊妹/朋友仔一齊玩,先再決定啦。話唔定佢本身就有想要既機款呢。

男爵府

系小孩在youtube睇過,應該系講 nintendo switch機,你地系邊到買? 我都唔知頭唔知路,我都系買正版好d啦!冇保安就唔好啦!正版就系行貨嗎?點分 行貨同水貨,你地點 分 別? 個 盒唔同呀?仲有 我地一家玩,手柄都要買多幾個嗎? 遊戲 都要拎外買?

子爵府

midcocc 發表於 17-5-4 13:19

系小孩在youtube睇過,應該系講 nintendo switch機,你地系邊到買? 我都唔知頭唔知路 ...
行貨銷售地點:http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/store/

官方售價淨機 2340
不過依家仲係新登場,你預要比多幾百先有現貨。
另外要買GAME MARIO KART/ 炸彈人 你預3-4百,1,2 SWITCH 2百尾3 百頭到啦。

我係未賣已經訂機個批。我係深水埗訂既。

男爵府

開心吸收勳章

好玩!!

男爵府

1,2 switch ?

大宅

首頁
23456...8

尾頁

跳至