自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

【睇到眼火爆】禽獸父狂摑熟睡幼囡 拍片畀走佬妻睇

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/china/20170401/56508693

今日,內地網上一段女童被男子瘋狂掌摑的影片,引發網民關注。片中,一名只有幾歲大的女童,在疑似旅館的床上熟睡,突然有人伸手不停掌摑她的臉,女童驚醒哭喊,一臉驚懼,並本能地用手遮擋,但打人者卻沒有停手,繼續瘋狂掌摑她的臉及拍打她的身體。從拍攝的角度可見,影片是打人者邊動手邊自拍的。

據內地媒體報道,知情者稱該男子為黑龍江大慶肇州縣人,正在鬧離婚。妻子離家後,他便帶着女兒出來尋找。拍攝這段影片主要是給他妻子看,拍攝目的則尚不清楚。大慶警方今日上午透露,尚未接到相關報警,但得知該事件後,已介入調查。此外,公安部刑偵局也通過微博表態:涉嫌虐待,應予嚴查!
而在網上,影片已引來網民一片撻伐之聲,紛紛表示心痛女童受虐,擔心她身心受創:「有必要看頸椎有沒有移位,會有心理病了。」並怒罵這名冷血父親的作為:「渣男!」「神經病啊!!」「這也下得了手?這種人等着老天收拾吧。」

大宅

回覆樓主:

我即刻諗起我女個老豆!都係一樣咁黑人憎!飲完酒就酒後發癲捉住我同女黎鬧!呢呢啲男人應該全部拉哂去打把!
個女人走又唔帶埋小朋友走!小朋友可憐

wcpcelia    發表於 17-4-2 19:53

珍珠宮

回覆樓主:

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

就係睇得呢啲多,所以我同自己講過,如果走,幾咁艱難都一定帶埋啲仔女走

伯爵府

carrieylaa 發表於 17-4-1 12:38
就係睇得呢啲多,所以我同自己講過,如果走,幾咁艱難都一定帶埋啲仔女走 ...

就算唔睇呢d,由我生個仔出來我已經決定無論點都會帶距地係身邊一直到成年。

gigiic    發表於 17-4-1 21:39

男爵府

小妹妹好慘,有個咁既爸爸

珍珠宮

回覆樓主:

痴根
幸福肥師奶

子爵府

人渣

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

cheapkinglee 發表於 17-4-1 12:13
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/china/20170401/56508693

今日,內地網上一段女童被男子瘋狂掌 ...

痴線架,陰公,塊面好哂

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

痴線

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

可憐小妹妹,睇文字已感心痛

水晶宮

小妹妹真係陰公,有個咁既老豆,亞媽走佬又唔帶埋佢。而家先咁細,有排捱。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

只敢睇字,唔敢睇片
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

唔知點解做人父母嘅可以打得落手,唔係自己條腸出,小朋友身上流著一半自己嘅血

禁止訪問

畀面勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

痴線

男爵府

回覆樓主:

正痴線佬

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至