親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 醒目開學勳章

男爵府

大宅

sarah_leung 發表於 17-4-3 20:40
我都想要打邊爐果間呀!可以提供地址俾我嗎?

打邊爐資料如下:

1. HELLO KITTY Shabu-Shabu (忠孝店)

台北市大安區忠孝東路四段2162716

台北車站坐捷運(板南線) 4à
捷運忠孝敦化站(3號出口)6分鐘

2. HELLO KITTY火鍋二號店(南京店)

台北市松山區南京東路四段47 Open : 11:30-22:00

捷運中山(松山新店線) 3-à捷運台北小巨蛋站(1號出口) 2分鐘

大宅

sarah_leung 發表於 17-4-3 20:40
我都想要打邊爐果間呀!可以提供地址俾我嗎?
Facebook : hello kitty shabu-shabu, 你可以通過FACEBOOK 預早訂位 (SHABU SHABU要付DEPOSIT - 有分正店同2店) ! THANKS

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Melody511 發表於 17-4-4 09:25
打邊爐資料如下: 1. HELLO KITTY Shabu-Shabu (忠孝店)台北市大安區忠孝東路四段216巷27弄16號台北車站坐捷 ...
想問火鍋貴嗎 ?

大宅

愛德華一世 發表於 17-4-6 18:11
想問火鍋貴嗎 ?
你預HKD$200一位左右 , 午同晚價錢一樣.

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Melody511 的帖子

thx

首頁

尾頁

跳至