親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下大家康泰去東京自由行8天7晚2大1小(4歲)住新宿歌斯拉24000左右,10月1號出發-10月8號會唔會太貴?坐香港舷空

大宅

Jomancc 發表於 17-4-15 17:11
其實點解一定住歌師奶?我都係果個日子去,book左東日本橋果度,平均一晚都係9500yen,仲要係雙床!
機票我 ...

可以俾個網我睇下嗎?

大宅

clubman1800 發表於 17-4-15 12:13
1,Oct 連住中秋假期, 東京機票的確要 $5K 以上, 坐 HKExpress 就只需要 $2.5K 左右.

想問一下Express 係咩機?點解會咁平?只可訂機票?酒店可唔可以係express 訂?我未試過上網訂機票同酒店好多野都唔知道希望大家見諒

大宅

clubman1800 發表於 17-4-16 19:30
HKExpress 係中港資金背景 ( 中資佔大份), 廉航淡季為左填滿位, 少部分做特價不足為奇, 只反映傳統航空食水 ...

Hk express 原來係廉航,以家明白了唔該曬,我聽人講坐廉航機去到機場好難搵,要兜來兜去先搵得到架機,同埋機機d坐位好逼,係唔係真,我剛剛睇過機票真係好平,同埋我搵唔到有機票連酒店套票一起訂

大宅

KoKoJin 發表於 17-4-17 00:01
你唔好 ''聽人講'', 尤其係香港政府, 為左偏幫某家航空公司而講的廢話.

廉航在全世界航空業、特別係東南亞 ...

我都想試下廉航,但有個細係度,等下次兩公婆去旅行一定要試下坐廉航

大宅

bbasco 發表於 17-4-17 03:04
其實你上skyscanner , 打日子隔晒價, 再上什麼hotel.com 個啲打日子, 人數, 選心水地區, 咪計到條數 ...

唔該曬你,我都唔知有呢個網,多謝提供

首頁

尾頁

跳至