興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

魔天使bb白色毛毛,淚印好深好明顯。試過用化妝綿濕少少水都擦唔甩,有冇人知道有咩方法可以清到啲淚印?

侯爵府

HyperBB 發表於 17-4-21 10:26
魔天使bb白色毛毛,淚印好深好明顯。試過用化妝綿濕少少水都擦唔甩,有冇人知道有咩方法可以清到啲淚印?:p ...

好似有專門去淚腺藥,同時要係飲食上改變,唔食得咸。我隻都係白狗,幾乎唔點比鹽佢食
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

大宅

mwmyway 發表於 17-4-22 04:14
好似有專門去淚腺藥,同時要係飲食上改變,唔食得咸。我隻都係白狗,幾乎唔點比鹽佢食
...

咁我都去寵物店搵下隻藥先唔該晒!我都淨係俾狗糧佢食咋

侯爵府

回覆 HyperBB 的帖子

戒咗嗰啲味濃嘅零食,例如嗰啲中國日本韓國等等已包裝好嘅小食。如果覺得佢冇零食好慘,可以比風乾肉或者生果(例如蘋果、李、藍莓...),食得健康又開心。將佢已經變咗色嘅毛剪走,等新嘅生番出嚟。
勤力啲印乾啲眼水眼屎,如果佢出完街會標眼水都要抺下,可能一日印三至五次。
Keep住做,兩個月之後應該見到明顯變化。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

果陣我用較剪剪晒d毛.不過要好小心.

首頁

尾頁

跳至