自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

amazon uk
但應該hk無保養

大宅

nownowma 發表於 17-4-22 22:35
amazon uk
但應該hk無保養

我就想要保養,同埋睇過,香港買送多三個頭

珍珠宮

(emoji)(emoji)英國官網Dyson V8 吸塵機超抵價(emoji)! 仲送座枱風扇(價值: HK$2475)‼️
英國牌子Dyson有幾出名, 相信唔洗我多講(emoji)
今次官網超抵價發售 V8 吸塵機!!!(emoji)
香港賣緊HK$ 6980,
如自行到官網購買,大概HK$3950就有一部!!!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
如需我們 <千店代購 >,費用是GBP 399* 10 (匯率) + 10%(手續費) = HKD4389 (國際空運費另計)
凡購買Dyson V8 吸塵機,
(emoji)(emoji)仲即送Dyson Cool AM06座枱風扇一部 (價值: HK$2475)!!!!
抵到冇朋友, 而家唔買就唔知要等幾耐先再有咁正既優惠!!!
官網優惠期隨時沒有,要買就要快啦!
立即click入: https://goo.gl/gd91Ge
代購到貨期: 5月中 (似乎網站安排出貨時間)
國際空運費: 大概5百至7百 (待貨品回港後確認收取)

正好收到轉發一下(利申2樣都用緊)

大宅

Vinccy 發表於 17-4-22 22:53
(emoji)(emoji)英國官網Dyson V8 吸塵機超抵價(emoji)! 仲送座枱風扇(價值: HK$2475)‼️
英國牌子Dyson有 ...

但UK 官網己take out佐送風扇啦喎

wcpcelia    發表於 17-4-23 09:54

首頁

尾頁

跳至