自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

請問有人正在用嗎?
它是用hkbn 的線,是否上網質素一樣呢?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我之前無用過 HKBN, 我宜加用緊SMARTON, 暫時都 OK, 好過有線, 因我之前是用有線.

wcpcelia    發表於 17-4-24 11:27

水晶宮

回覆 CYWS 的帖子

唔該. 因為它加家居電話才18元. 我需要家居電話, 唔係好煩, 唔知邊到平

請問知唔知SMARTON有無街站加, 揾企街SALES唔知會否再平d.

我唔係數碼通用戶, 要俾貴20元一個月

生日月, 開心過

子爵府

好媽媽勳章

雪文 發表於 17-4-24 08:46
請問有人正在用嗎?
它是用hkbn 的線,是否上網質素一樣呢?

用咗兩個月,ok呀未試過斷線

wcpcelia    發表於 17-4-24 15:20

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

雪文 發表於 17-4-24 14:13
回覆 CYWS 的帖子

唔該. 因為它加家居電話才18元. 我需要家居電話, 唔係好煩, 唔知邊到平

我上年係街度,見到佢地做緊promote,所以就搵佢地試吓,宜加都見到佢地係街到sale緊,但唔知有無噤平啦!家居電話我都係18蚊啊!我之前都唔係佢smarton客加,不過佢無加我20蚊。

水晶宮

唔該晒, 我去街揾下
生日月, 開心過

珍珠宮

CYWS 發表於 17-4-24 14:20
我上年係街度,見到佢地做緊promote,所以就搵佢地試吓,宜加都見到佢地係街到sale緊,但唔知有無噤平啦! ...
唔係加$20, 係冇得減$20月費吧

水晶宮

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

係呀, 我要俾多20元.

今日出咗新plan 啦, 但係數碼通街站sales和我自己上綱的價錢是一樣的, 無特別著數.

我順便問下大家, 我次次去PCCW, HKBN問, 都係街站價錢唔會平, 咁即係街站sales點揾客生存, 同門市, 綱站一樣 ?

生日月, 開心過

子爵府

雪文 發表於 17-4-24 14:13
回覆 CYWS 的帖子

用緊,家居$18 冇得輸!

首頁

尾頁

跳至