夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DoveSoap 發表於 17-6-13 08:19
真正完結

我說了數十次要放手,他拒絕,哀求,等待,糾纏。終於,昨天他太太知道真相了,他說要我「配合」 ...

嘥氣啦,明知個男人當你sp ,你都死黐埋去,把口就扮好人,但睇得耐就睇得出你以退為進,
想爭人老公!
人地個老婆點會突然發現?
我好懷疑係你特登俾佢知,
可惜吖,事到臨頭,賤男都係揀老婆,

你要「配合」佢被消失。

太陽底下無新事,
等風聲冇咁緊,
個賤男就會搵返你,
你估sp咁易搵咩。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 DoveSoap 的帖子

唉! 你又天真又傻, 遇著個又賤又奸嘅
佢數到佢老婆幾臭都好, 一被發現就伸開你, 揀番個老婆, 就知佢講過嘅話有幾廢, 你實在太好呃。
真係要對自己好D, 你父母知道會好難過! 好自為知!

男爵府

真正完結

我說了數十次要放手,他拒絕,哀求,等待,糾纏。終於,昨天他太太知道真相了,他說要我「配合」 ...

你之前要走,但他又可以再次得到你令你回頭,得到過後,覺得不好玩了,咪叫你配合分手,費事你搞事。這就是彈性餘慶節目的本質。好好上路吧。

瑪瑙宮

佢太太知道真相, 係佢話姐, 佢用黎甩你, 搵个更蠢的. 今次你扭六壬, 佢覺得你唔乖阻住佢食, 咪甩你囉.

男爵府

soso1227 發表於 17-6-13 10:06
嘥氣啦,明知個男人當你sp ,你都死黐埋去,把口就扮好人,但睇得耐就睇得出你以退為進,
想爭人老公!
人 ...

人地玩厭了。

不過哪天有閒情逸致又會將她recycle。

大宅

回覆 DoveSoap 的帖子

唉!都唔知是不是好事可憐的是他大肚太太的痛苦! 連肚中的bb 都在喊

希望妳真的清醒了, 暗底的私心放在陽光底下都會變得清清楚楚, 對對錯錯都一目了然
如果你仍有心穩, 不要只上來找傾訴, 應該搵一個同事/朋友講你的事, 讓身旁的人監督你

子爵府

DoveSoap 發表於 17-5-15 19:47
今日正式分手,我只是想找個地分享我的經歷。
並希望有人點醒我不要再中個頭埋去。
他無掩飾已婚,對人好, ...

吓!之前唔係好愛架咩,仲乜唔繼續?配合佢啦,咁愛,繼續等呀仲咁後生,你身體有吸引佢的技能,未到4張,你慢慢等啦……

大宅

回覆樓主:

加油! 希望你勇敢d 走出去, 唔好再回頭了

子爵府

真正完結

系要等到人地太太知道才原放手,你有無念過人地太太就生,點可以接受到甘大的傷害,你同個賤男真系好自私,只顧自己感受和快樂,將自己的快樂健在別人痛苦上,今日的結果是你應得,系要比人飛才信個賤男是玩你當你sp, 你只系一個免費又就手的快餐,個天好唔公平,賤男永遠唔會得到報應,回去求個老婆原諒,老婆心軟又有返個家,痛苦永遠是女人和人妻。

大宅

樓主突然決絕,似乎因為男人係樓主面前選擇咗老婆。第一次面對現實,所以先咁決絕。
可以預算到,遲d個男人settle 咗老婆,又會再次對樓主甜言密語,用各種理由話原來自己最愛乜乜⋯⋯然後樓主又會再摏個頭落去⋯⋯
無限loop......
太陽底下無新事⋯⋯

大宅

我現在也是懷孕中,對一個孕婦來說,陀住BB已經夠辛苦,還要知道這麼殘酷的真相,人夫可能無諗過對太太的傷害係咁大,希望人夫真心感受到太太的痛和傷害,以後真心真意對太太。

我的十年初戀也是因第三者結束,那種痛十多年後還在夢境出現,那男人和第三者的嘴臉很可怕。

子爵府

chocolate9592 發表於 17-5-21 19:07
如同我c6, 到現在都仲好保護個小三,話人地係好善良,係無錯

Hi chocolate, 我記得你!乜原來仲未完全解決,你c6真係……個女同事唔係牙化,係到消青春?

複式洋房

回覆樓主:

Done

大宅

DoveSoap 發表於 17-6-26 21:55
我聽晒佢講放手,佢仲玩野!我將會做嘅事都係佢逼我嘅!

冷靜d, 希望你睇在佢老婆有bb, 小心處理, think deeply before you take action, 唔好鑽牛角尖。

侯爵府

畀面勳章

佢點玩野呀?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

個男人玩乜嘢先?你同賤男根本係姣婆遇上脂粉客,
係BK的C9先浪費時間苦口婆心勸你,

你一早知個男人已婚,你情我願,冇人迫你,
現在個男人玩厭你丶選擇回歸家庭,你就想攬炒?
做得小三嘅女人都係黑心D!

大宅

Done

???!????

大宅

真正完結

樓主,唔好理人講乜,只要你開心快樂就很足夠。祝您早日找到對的人,每天都甜甜蜜蜜。

首頁

尾頁

跳至