潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

kamanma 發表於 17-7-13 18:20
超荀價$3786 + Shipping $100
D對毒左我好耐,周圍都段碼,依家比我捕到平靚正: ...

True to size? 如果 V flat & RV flat 著36... 呢對trainer 也是36? Thanks

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

叮噹媽媽 發表於 17-7-13 18:25
True to size? 如果 V flat & RV flat 著36... 呢對trainer 也是36? Thanks

Yes,買返自己size 便ok, 我只係其中一對特別買大半碼去旅行著⋯⋯for 行C自己對腳都冇事.
睇下妳會Tea, lunch 著, 定係for trip la, 妳唔係點行size 36 ok la
Hello...

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

激C我,今天收到email 話其中一對冇貨,已經退錢有乜理由買左先話冇貨,我打去拆訴,伛地話冇辦法,好辛捕到架,有冇人試過會噤,第一次幫襯咋

wcpcelia    發表於 17-7-14 08:37
HIMMAMA3  男爵府

侯爵府

我都有d 鐘意左V sneakers

水晶宮

HIMMAMA3 發表於 17-7-13 22:25
激C我,今天收到email 話其中一對冇貨,已經退錢有乜理由買左先話冇貨,我打去拆訴,伛地話冇辦法, ...

共試過三次
We understand how disappointing this can be, and will credit £10 to your Farfetch account to enjoy the next time you shop with us.

wcpcelia    發表於 17-7-14 08:37
Hello...

水晶宮

Ms_Phoebe 發表於 17-7-13 22:45

jm like 邊個款快D tmr 去V shop 試試size la
我都好like ar 所以前後敗左三對自己,一對比C6

Cheuk2012    發表於 18-1-14 12:27
stagea    發表於 17-7-14 10:45
Hello...

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

kamanma 發表於 17-7-13 23:04
jm like 邊個款快D tmr 去V shop 試試size la
我都好like ar 所以前後敗左三對自己, ...
好靚呀
HIMMAMA3  男爵府

禁止訪問

水晶宮

Ms_Phoebe 發表於 17-7-13 22:45

Matchesfashio# Extra 10% off
妳訂左未呀?我剛剛收到email, V 都用到呀
Hello...

水晶宮

叮噹媽媽 發表於 17-7-13 18:25

Matchesfashio# Extra 10% Off, code:Extra10
妳訂左未呀?我剛剛收到Matchesfashio# Extra 10% off
妳訂左未呀?我剛剛收到email, V 都用到呀email, V 都用到呀
Hello...

水晶宮

HIMMAMA3 發表於 17-7-13 22:25
激C我,今天收到email 話其中一對冇貨,已經退錢有乜理由買左先話冇貨,我打去拆訴,伛地話冇辦法, ...

MF 有對黑V 唔知jm 妳like 唔like 呢, 都扺著$3388 only⋯⋯hk V shop price $5100
Hello...

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-13 15:43
Matchfashion真係快,岩岩買左個ysl袋,3日收到

分享下,邊個款呀 i like YSL
Hello...

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 03:28
Matchesfashio# Extra 10% off
妳訂左未呀?我剛剛收到email, V 都用到呀

昨晚岩岩先收貨拆左,依家先有10% off.....
已pack返好return,book埋今日DHL,
再買,用左10%off,再用free ship,平左接近9舊水
但又要遲幾日先有得用

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 06:26

我有一個和jm 的有小小相似,不過妳有鬚型D係咪漆皮呀?
我咪又係昨天中午才收對V sneakers, 收貨12小時就話10%Off 囉
我昨晚買嘢要比$100 shipping, 妳有得free ship 咁好我冇呀點free ship先至有得Free ar, 教教我
Hello...

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 08:10
我咪又係昨天中午才收對V sneakers, 收 ...

去到purchase入信用卡,襟edit purchase,又有位入code,咪試下入埋freeship,即減埋,又平多$100

你都快d return對V啦,如果有碼

我差成$900,唔退我怕用得唔安樂(我認慳得一蚊得一蚊的c9),好彩d packing全部未扔又還原到,希望順利啦!你試過return matchesfashion未?

大宅

kamanma 發表於 17-7-14 08:10
我咪又係昨天中午才收對V sneakers, 收 ...

If over 2500, still can apply the free shipping code: Freeship

Happy shopping

侯爵府

I like the metallic pink u are wearing

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 08:17
去到purchase入信用卡,襟edit purchase,又有位入code,咪試下入埋freeship,即減埋,又平多$100

你都快d ret ...

未試過return matchesfashion ar
我依家係App 拉落去先睇到 $2500 free shipping 我昨天收貨對V sneakers 比左$100, 昨晚又$100 我本來唔退而妳講完我都係退喇,都差$3xx 真係唔抵
Hello...

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 08:27
未試過return matchesfashion ar
我依家係App 拉落去先睇到 $2500 free shipping 我昨天收貨對 ...

Matchesfashion可以退去信用卡,好好架
不過唔知shipping可唔可以退

我今朝已order same item(用另一account ,其實用same account應該都得既,不過好似好怪),平左$900....

退啦

用戶要求終止服務

嘩!好靚又型!但白色真係唔敢買,怕dirty,

首頁

尾頁

跳至