自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

以前批過4次命, 講你以前曾經發生過的事和性格等都非常準, 至於講到將來都話你會好有錢兼富貴呀, 有大運呀, 什麼什麼好呀, 但如今已經過左3份2的人生喇, 仲係一貧洗, 已對人生不再有抱希望。究竟係自己行錯路扭轉左命運, 還是批命只能批過去不能批未來呢? 請問有冇jm批過命, 講未來的事真的有實現過?

珊瑚宮

snkkpy 發表於 17-7-23 16:42
以前批過4次命, 講你以前曾經發生過的事和性格等都非常準, 至於講到將來都話你會好有錢兼富貴呀, 有大運呀, ...

未來, 都講未來, 結果係可以改, 決定係在你手上。

公爵府

對我來說,大方向係準嘅,踏入若干歲後,財運果然大改善,錢自自然然就自己來

大宅

親子王國15週年勳章

上年(2016)年尾比過八字人睇下年(2017)事業
2017過左一半,回望返佢真係講中晒

珍珠宮

cbeyond 發表於 17-7-23 16:48
未來, 都講未來, 結果係可以改, 決定係在你手上。

樓主係質疑緊會否行錯路

珍珠宮

水君 發表於 17-7-23 18:05
上年(2016)年尾比過八字人睇下年(2017)事業
2017過左一半,回望返佢真係講中晒 ...

你係批流年定批命呀?

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

以前批過4次命, 講你以前曾經發生過的事和性格等都非常準, 至於講到將來都話你會好有錢兼富貴呀, 有大運呀, ...

其實一個幾出名嘅c父佢計你一生嘅野會有某D準、有D可能唔準,有個女c父我睇左十年,1次大批、其他流年,工作、愛情、幾歳結婚、老公姓乜、個樣係點都幾準,連生仔要開刀佢都算到(一直唸住順產,後尾緊急開刀),但話我生嘅係仔定女就算錯,我個朋友又俾佢算bb性別,佢又係男女掉轉,財運都係講唔中,話我中年行大運,會中六合彩,會做生意發達,但我宜家六合彩最多中$20,做FTM⋯毛都冇條,所以信50%

男爵府

回覆樓主

呢個要看師傅的功力,並不是八字不准。有些師傅功力不夠真的看不到或是看錯了的。

子爵府

BK Milk勳章

有次同一個識8字既人同檯食飯,佢未見過我,係我家姐既師兄。
佢睇我仔8字,講左一樣野好準,就係我仔(輪)骨好叻,我覺得呢樣野唔係咁隨便撞得中,當時阿仔2歲多。
所以我諗要睇師父功力。

別墅

大姑娘 發表於 17-7-23 18:15
樓主係質疑緊會否行錯路

想知道批命準唔準多D, 如果多數人都準的話, 可能係自己行錯路

珍珠宮

回覆樓主:

我朋友屋企人由細到大都迷信,經常搵唔同師傅批命,有時聽佢講呢個堅嗰個流流地,佢都有講比我聽內容,識左佢廿幾年,我覺得7成唔準。
最離譜一個師傅講佢爸爸5,6年後過唔到,搞到大家心唔舒服又唔敢同爸講,結果係冇事囉,只係大約7,8年後小事跌親。

複式洋房

回覆樓主

有冇用過電話嗰啲算命app?

別墅

phay 發表於 17-8-21 18:06
有冇用過電話嗰啲算命app?

你測自己準嗎?用邊個app名?

伯爵府

回覆樓主

準,我之前都有提過我個 c fu 同我算完話我老公係黎自南方,我當年書都未讀完個世界好細所以以為係講南區,結果原來係來自南半球,佢仲講得出老公既身型同脾性
優悠在澳洲

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

LittleRoxie 發表於 17-8-22 07:21
如果jm有經濟困難,我可義務幫你望吓

我幾十歲人,正遇上工作問題,都好想自己學下紫微八字,可否請教你可以點學?

侯爵府

無個準、講以前既野就叻、將來既真係無個師傅準。如果呢套行得通、就吾會個個師傅算出既都吾同。我覺得係姓格改變名運多,我八字一d都吾靚、但順風順水乜都有、朋友好多係因為我珍惜返黎、如友情、而家好多真心朋友;學業事業無個講我有乜成就,但我又U又master份工又好又舒適,奇怪係無個算到我出國生活及留學過,而呢條路係我自己揀的。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

LittleRoxie 發表於 17-8-22 07:21
如果jm有經濟困難,我可義務幫你望吓

你好好人呀!可以義務幫人睇

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

ac917 發表於 17-8-22 07:26
我幾十歲人,正遇上工作問題,都好想自己學下紫微八字,可否請教你可以點學?
...

JM講得岩,工作不順,或工作去定留,好多時諗不通點行條路

首頁

尾頁

跳至