自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

三分天七分人

翡翠宮

回覆樓主:

8字非常準
當然要睇師傅功力

水晶宮

LittleRoxie 發表於 17-8-22 07:41
可去工聯會上堂試吓
自己有沒有興趣
如果ok,就再找出面私人班的師傅學

係喎!冇諗過工聯會會有呢d course添,謝謝你

伯爵府

snkkpy 發表於 17-7-23 16:42
以前批過4次命, 講你以前曾經發生過的事和性格等都非常準, 至於講到將來都話你會好有錢兼富貴呀, 有大運呀, ...

算過幾個,都係照你8字去算,最緊要8字準我有小小懷疑阿媽記唔清楚我時辰日子,但算命呢d野都係聽就算,佢算到你會發達中6合彩唔通真係即刻唔做野,我最近因睇樓風水關係,好巧合地我竟然同師父同月同日同生肖,佢話咁在緣份就送我黎緊10年既運程,呢10年會係我人生最好既10年亦會搵好多錢,但我除左剛買層樓外,我都係打份工亦2袖清風,運程一向ok,所以我無特別感覺

男爵府

jump.jump 發表於 17-8-22 03:58
準,我之前都有提過我個 c fu 同我算完話我老公係黎自南方,我當年書都未讀完個世界好細所以以為係講南區, ...

真架咁真係好準喎,我有朋友算過我仲諗係咪真

大宅

回覆樓主:

暫時無一個c fu 係算準過,最簡單我生幾多個無一個講得啱

子爵府

回覆樓主:

我都睇過,不過佢唔係專業嘅,講以前嘅都算準,講未來嘅⋯⋯我希望佢批唔中。

珍珠宮

以前批過4次命, 講你以前曾經發生過的事和性格等都非常準, 至於講到將來都話你會好有錢兼富貴呀, 有大運呀, ...
可以講7成, 因為未來都會有改變, 只要知自己弱點去努力改變

例: 八字睇到婚姻唔好, 嫁兩次, 老公花心, 咁會建議遲婚, 及找一個成熟點的老公, 後生時可能他都花心, 但人大了就會定性, 那就才可以到尾

又例如: 本身讀書運一般要靠自己雙手搵錢, 財來財去 - 那建議學一門手藝, 努力打工勤力點, 有錢在身放在戶口或者交老婆/老公管錢

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

fatping 發表於 17-8-22 09:17
算過幾個,都係照你8字去算,最緊要8字準我有小小懷疑阿媽記唔清楚我時辰日子,但算命呢d野都係聽就算,佢 ...
有樓有工做已比好多人幸福, 身體健康都是福份, CF 無講錯, 呢十年至少唔駛擔心有無飯食/ 身體, 已是好幸運
所有遇見,皆有因果

珍珠宮

mini1204 發表於 17-8-22 07:46

8字非常準
當然要睇師傅功力

我都覺得8字非常準!

子爵府

減齡達人勳章

LittleRoxie 發表於 17-8-22 07:21
如果jm有經濟困難,我可義務幫你望吓
我最近有點不如意,JM可否收平D同我睇下呀?謝

伯爵府

小詠 發表於 17-8-22 11:51
有樓有工做已比好多人幸福, 身體健康都是福份, CF 無講錯, 呢十年至少唔駛擔心有無飯食/ 身體, 已是好幸運
...

我開始正面左,的確我人生唔太開心但比起很多人我又得著很多,有對仔女有個好錫自己既弟弟,錢唔多但的確不缺什麼,所以我時刻感恩,師父話我50歲後會有真姻緣出現,雖然唔覺會有但都要正面d

珍珠宮

fatping 發表於 17-8-22 12:26
我開始正面左,的確我人生唔太開心但比起很多人我又得著很多,有對仔女有個好錫自己既弟弟,錢唔多但的確 ...
50 有, 那你47-48 可以留意定身邊有無男士可能成為另一半啦, 因為未必係都要等到50才出現, 之前可能有伏線, 另外算命睇多會有前後一兩年偏差
所有遇見,皆有因果

男爵府

我的育兒心得勳章 熱血勳章

回覆樓主

我信實有準既,但未預到姐
咁耐以黎遇到既都係批性格準,其他都係好大路,點都會中d.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

八字睇人性格和人生起伏係準嘅,可能是師傅定錯用神,或者你交待的出生時辰係錯既。

珍珠宮

雞煲煮家明 發表於 17-8-22 12:30
我信實有準既,但未預到姐
咁耐以黎遇到既都係批性格準,其他都係好大路,點都會中d.
...

因為算到你未來, 咁你會避, 咁未來咪改變左LOR

好似我咁, 我後生女時, 只係22-23左右, 又瘦, 面尖眼大大, 但CF 話: 無論你而家點靚法, 但到40會是大肥婆一名,

我放在心, 的確在我37-38突然肥了好多, 點都減唔到, 就想起CF 講既野, 令我要決心去減, 食少D, 號街, 踏單車

而家都有肥點都唔及18-22咁FIT 但點都唔想應左CF 講既一肥婆, 所以無野係唔會改變, 心態更重要

所有遇見,皆有因果

子爵府

小詠 發表於 17-8-22 12:42

好似我咁, 我後生女時, 只係22-23左右, 又瘦, 面尖眼大大, ...

Del 多左

子爵府

小詠 發表於 17-8-22 12:42

好似我咁, 我後生女時, 只係22-23左右, 又瘦, 面尖眼大大, ...
咁似我既。。。。個師傅又係話我嫁左之後一定肥。。。仲要講明係肥師奶。。佢話因為我貪食再加上我有得食就唔會剩

雖然我未嫁

侯爵府

fsforth 發表於 17-8-22 12:38
八字睇人性格和人生起伏係準嘅,可能是師傅定錯用神,或者你交待的出生時辰係錯既。
...

我睇過無過準、講以前既野就準凖地。想問下出過國住十年八年的話會係八字睇到嗎?連呢d都無個講到既
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

首頁

尾頁

跳至