夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

小可愛11 發表於 17-8-1 18:34
點解你要問你老公有冇需要,依家係你拒絕你老公在先喎。

至於有無感情,點解你唔係問你自己或你老公呢?

係囉,你自己拒絕人地,唔想做,咁肯定唔得,或者佢想都自己解決咗

洋房

大家好,其實我都想問無性生活係咪代表無愛呢??我同我男朋友一齊十年,一年會有2次度,大家都無麥興趣做這件事,但在這十年我們天天都會講我愛你我掛住你和擁抱對方!!

翡翠宮

exereman 發表於 17-9-7 00:16
大家好,其實我都想問無性生活係咪代表無愛呢??我同我男朋友一齊十年,一年會有2次度,大家都無麥興趣做這件事 ...

大家都無,真係 perfect match!

大宅

大家好,其實我都想問無性生活係咪代表無愛呢??我同我男朋友一齊十年,一年會有2次度,大家都無麥興趣做這件事 ...

其實都要好好溝通一下,咁樣係唔健康的,兩個都沒需要嗎

複式洋房

FennieMan 發表於 17-8-1 23:31
男人點會冇需要,就算7,80歲嘅亜伯,有心有力都不少,有心冇力嘅,都想摩摩揸揸,過下手癮。
男人有需要一 ...
1. 這是男人的天性,確保自已的DNA可以延續。我是已婚18年的丈夫,我也如此。
2. 我渴想跟太太有很多親密的接觸,想每日攬攬錫錫2-3次,想每個月做愛2-3次。我極其渴想的是被愛、被重視、被關懷的感覺,這是最重要的,尤其透過性愛所得的,可以延續1星期,儘管性歡愉也很重要,卻只有當下的歡愉。
3. 我曾因精神緊張而長期失眠,要服食血清素及安眠藥,期間若有1次不錯的性愛,所得的感覺可以代1-5晚的安眠藥。證明性愛對男性的重要性。
4. 所以,男人無性生活係代表無愛,正如女人透過傾訴來感到被愛。
5. 我也有被太太冷落的困擾,至今約16年。冷戰熱戰後仍有好好傾下,就算鬧翻,仍有意見交流。我們也曾各自找輔導員,也曾一起見。進展起伏,容易放棄,仍要努力。
6. 你們的感情一定出了狀況,快點一起搵婚姻輔導傾下。夫妻感情是用心栽培出來,不能無中生有。加油

洋房

回覆 lalalababy34 的帖子

我地日日都會傾心事,講下今日遇到的事!都有溝通呀!

翡翠宮

exereman 發表於 17-9-8 13:02

我地日日都會傾心事,講下今日遇到的事!都有溝通呀! ...

咁你覺得好好咪得囉; 天作之合.

鍾意神交既人最緊要搵番鍾意神交既人; 完美無豭.

我係食肉獸, 搵著個食素既; 試完菜就一定拜拜

soso1227    發表於 17-9-8 14:16

水晶宮

LeoSek 發表於 17-9-7 10:33
1. 這是男人的天性,確保自已的DNA可以延續。我是已婚18年的丈夫,我也如此。
2. 我渴想跟太太有很多親密的 ...
好多謝你講出男人心底話 ( 當然你未必能表示所有男人, 但我相信起碼都表示多數~ )

真的睇得大家分享多, 我會以為男人唔再需要太太的關愛, 會厭了, 會麻目了~

水晶宮

咁除咗無做之外, KISS 呀撫摸呀呢D有冇架 ??

伯爵府

lulu777 發表於 17-8-1 17:02
已唔記得上一次係幾時,只記得上一年,我唔想,冇咩興趣同佢做甘,冇感情嗎,他也冇需要嗎?大家好難再一齊 ...

難道甘耐佢都無需要?

子爵府

2024年龍年勳章

絕對認同,我係過來人,性真係好重要,你快d同你老公重燃愛火花啦!

瑪瑙宮

大家都無乜需要最好最夾喇.

用戶要求終止服務

其實我的想法和情況跟你有些相似,但我是女,可惜對方唔配合,常被對方冷落,沒辦法。我已嘗試努力用心去維繫,可惜無用。

複式洋房

回覆 little-baby 的帖子

真係要好好傾下。
丈夫若對妻子無性趣,分分鐘是他對她沒有愛。

男爵府

回覆樓主:

其實冇性,真係要分開嗎?

用戶要求終止服務

LeoSek 發表於 17-9-8 22:47

真係要好好傾下。
傾了也沒用。

子爵府

BK Milk勳章

lulu777 發表於 17-8-1 17:02
已唔記得上一次係幾時,只記得上一年,我唔想,冇咩興趣同佢做甘,冇感情嗎,他也冇需要嗎?大家好難再一齊 ...

遲早散

複式洋房

1. 謝謝你表明是女性,又接受性生活對男人是十分重要,我很受安慰。我太太不接受。
2. 若談不來,一起見輔導吧。
3. 若你的丈夫仍真心及專一愛你,而又不想跟你做愛,我真誠地祝福你們。

大宅

mini1204 發表於 17-9-8 13:24
咁你覺得好好咪得囉; 天作之合.

鍾意神交既人最緊要搵番鍾意神交既人; 完美無豭.

天造地設,神父與修女

男爵府

你們千萬要恩愛到白頭,不要分開否則,害人啊

首頁

尾頁

跳至