用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 341|主題: 57327

請問有冇去深圳坐月嘅媽媽?

民房

國民生產總值:30

可能真係冇嘅,但都想問下(emoji)

別墅

國民生產總值:617

BKXmas勳章

回覆樓主:

請問點解要去深圳坐月?有乜好?

大宅

國民生產總值:3548

BKXmas勳章

回覆樓主

咁個BB哩?辦得切回鄉證?

民房

回覆樓主:

因為我老公喺深圳返工(但住香港),怕夜晚BB嘈住佢第二日冇精神,所以想去深圳既月子中心,近佢方便佢D lor.

大宅

國民生產總值:2191

BKXmas勳章

回覆樓主

深圳月子中心要幾多錢?

大宅

國民生產總值:1537

BKXmas勳章

甄小寶 發表於 17-8-9 08:33
因為我老公喺深圳返工(但住香港),怕夜晚BB嘈住佢第二日冇精神,所以想去深圳既月子中心,近佢方便佢D lor. ...

堔圳有月子中心咁好架,有無多d資料呀?

洋房

國民生產總值:64

回覆樓主

我之前微博問過,4-10幾萬,你們自己可以搜索下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:364

回覆樓主:

1個月4萬-10萬?

男爵府

國民生產總值:8530

BKXmas勳章

回覆樓主

嘩 四至十幾萬........

男爵府

國民生產總值:8064

開心吸收勳章 DHA勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

仲貴過台灣

複式洋房

國民生產總值:150

BKXmas勳章

我會返深圳坐月啊, 但唔知BB的證件要搞幾耐, 一整好晒證件就返深圳, 因為我同老公都係深圳返工, 所以我地住係深圳的, 我係深圳請左個陪月, 24小時的, 一萬一個月. 我覺得月子中心太貴了. 租間酒店公寓+陪月,先等於一半的價錢.

子爵府

國民生產總值:10834

BKXmas勳章

甄小寶 發表於 17-8-8 20:00
可能真係冇嘅,但都想問下(emoji)

唔去月子中心,請陪月好滴

民房

回覆樓主:

都真係幾貴嘅,不過喺香港請24小時陪月都要4-5萬喎

複式洋房

國民生產總值:121

BKXmas勳章

我有親戚住過 佢話好好架 d野又好食 服務態度又好 仲要係24小時服務 我都有諗過 但始終冇屋企人係上邊 好唔方便

民房

tomato_olivia 發表於 17-8-10 14:49
我有親戚住過 佢話好好架 d野又好食 服務態度又好 仲要係24小時服務 我都有諗過 但始終冇屋企人係上邊 好唔 ...

你介唔介意pm我,你親戚去邊間呀?我依家仲十五十六,唔知喺香港請陪月好定去深圳嘅月子中心好。想攞多口資料(emoji)

複式洋房

國民生產總值:121

BKXmas勳章

回覆 甄小寶 的帖子

已經pm你啦 但我記得4,5年前個價已經去到5,6萬人仔 好貴呀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎