用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
11oC.67%

義工

想生BB 今日: 103|主題: 94659

do do問題

民房

國民生產總值:29

BKXmas勳章

請問各位sis,如果老公開始無乜意欲do do,請問有咩食品可以改善

複式洋房

國民生產總值:302

Koey0812 發表於 17-8-8 22:45
請問各位sis,如果老公開始無乜意欲do do,請問有咩食品可以改善

試下買馬卡比老公食,可以買現成煲湯,又或者到iherb 到買馬卡supplyment 食。

大宅

國民生產總值:4750

BKXmas勳章

回覆樓主

生蠔,9菜

民房

國民生產總值:29

BKXmas勳章

dior_project 發表於 17-8-8 22:55
試下買馬卡比老公食,可以買現成煲湯,又或者到iherb 到買馬卡supplyment 食。
...

我諗佢飲湯會易入口d,但新鮮馬卡係邊買架?因為之前食過鹿尾巴都係乜分別!

複式洋房

國民生產總值:302

Koey0812 發表於 17-8-9 00:07
我諗佢飲湯會易入口d,但新鮮馬卡係邊買架?因為之前食過鹿尾巴都係乜分別!
...

藥材鋪,之前肥媽有介紹過。

複式洋房

國民生產總值:366

BKXmas勳章

Koey0812 發表於 17-8-9 00:07
...

今日喺報紙見到x盞有呀

男爵府

國民生產總值:8256

想生BB熱投 BKXmas勳章

回覆樓主:

可以試下煲牛尾湯

男爵府

國民生產總值:5308

BKXmas勳章

回覆樓主:

啟泰都有馬卡

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎