用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 29|主題: 117524

hifu後皮膚會乾嗎?

大宅

國民生產總值:1689

BKXmas勳章

我一直塊臉珠嘅皮膚都好好,做完hifu兩星期,而家臉(V字位)又乾又生左粒粒
係未會乾左架?
因為我而家先發覺,今日都即刻fu aqua mask了…

王國熱話
現在一個人離家出走在酒吧喝酒
已經冇野再可以令我開心
有無男人結婚後修心養性無出去玩?
新婚一年, 先生想離婚.....

複式洋房

國民生產總值:211

Mini-mummy 發表於 17-8-9 23:52
我一直塊臉珠嘅皮膚都好好,做完hifu兩星期,而家臉(V字位)又乾又生左粒粒
係未會乾左架?
因為我而家先 ...

令你皮膚底層無左水份,要導入

大宅

BKXmas勳章

Pkfa 發表於 17-8-10 11:22

哦⋯⋯原來係咁⋯⋯咁我今晚fu aqua mask時順便導入一吓

大宅

BKXmas勳章

Pkfa 發表於 17-8-10 11:22

唔該晒呀

複式洋房

國民生產總值:211

Mini-mummy 發表於 17-8-10 12:48
哦⋯⋯原來係咁⋯⋯咁我今晚fu aqua mask時順便導入一吓

Mask 唔足以令皮膚底層補水,靠儀器先有呢個功效

複式洋房

國民生產總值:359

BKXmas勳章

係未會乾左架?
因為我而家先 ...

做熱能機,因為刺激膠原自己增生,呢段時間皮膚好吸水,所以做療程前後都要敷保濕面膜,足夠保濕都會令療程既效果好D ka。

大宅

國民生產總值:4417

BKXmas勳章

係未會乾左架?
因為我而家先 ...

佢無提你做完要狂保濕? 佢叫日日敷mask, 頭一個月係最關鍵

禁止訪問

國民生產總值:973

BKXmas勳章

回覆樓主

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎