用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 644|主題: 129357

[台灣] 酒店的設備

大宅

國民生產總值:3149

BKXmas勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
毛巾 鞋 牙刷牙膏 是否提供?

天天換嗎?

王國熱話
鬧兩句就話要去死
個仔開始識上網睇咸濕野
零用錢問題
成日為左打機而"嘈" 好煩呀!

複式洋房

國民生產總值:428

每間酒店提供的日用品不同, 通常毛巾會每天替換, 但拖鞋、洗頭水、牙膏牙刷 ... 就不一定

這些不是問題啦, 如果用完, 打電話去 House Keeping 拿就可以.

大宅

國民生產總值:2665

BKXmas勳章

1234554321 發表於 17-8-11 13:51
毛巾 鞋 牙刷牙膏 是否提供?

天天換嗎?
提供備品其實間間酒店都唔同

從環保角度,除毛巾外,其他可以自備,或可以唔只用一日,佢咗我反而唔高興

大宅

國民生產總值:3149

BKXmas勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
民宿也會提供嗎

翡翠宮

國民生產總值:91333

BKXmas勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
1234554321 發表於 17-8-15 13:51
民宿也會提供嗎

點解吾直接問民宿呢?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎