用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

湊B百科 今日: 0|主題: 1710

bb唔肯瞓覺

大宅

國民生產總值:2220

BKXmas勳章

我個bb2歲,晚晚都唔肯瞓覺勁扭計!可以點做?下午已經瞓好少,瞓得一覺,有時瞓半個鐘,又放晒電都係夜晚唔肯瞓,好苦惱

王國熱話
洗耳仔通常幾耐洗一次?
貓少飲水
免費動物傳心
救命啊,狗狗身上有牛脾

侯爵府

國民生產總值:23946

BKXmas勳章

star_concert 發表於 17-8-11 23:20
我個bb2歲,晚晚都唔肯瞓覺勁扭計!可以點做?下午已經瞓好少,瞓得一覺,有時瞓半個鐘,又放晒電都係夜晚 ...

有冇唔舒服?或者食咗熱氣嘅嘢

大宅

國民生產總值:1762

吸收力勳章 BKXmas勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 star_concert 的帖子

去到幾點唔訓呀???

大宅

BKXmas勳章

csy_blingbling 發表於 17-8-16 12:20

去到幾點唔訓呀???

幾多點都唔肯瞓,一定要玩,要鬧到喊先瞓,最夜試過點幾鐘先瞓,平均都成11點幾瞓

大宅

咁大獲...
就黎開學喇點算!

你唯有狂放佢電,同佢去公園呀, 俾D太陽佢哂吓...我個仔哂完會好訓好多

大宅

BKXmas勳章

csy_blingbling 發表於 17-8-16 12:26

咁大獲...

放完電佢返到屋企係好瞓,但夜晚更慘,因為下午瞓得好

大宅

所以我會同佢去2次街......早上一次...食飯前一次
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎