親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

牛年勳章 美好大世界2017勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

各位JM, 你們好! 剛剛看到 FB 說近日泰國新機場出境很擠迫, 有冇JM呢兩日在泰國出入境, 你們排得耐嗎??

另外, 我們在芭堤雅將會住在 centara grand mirage beach resort pattaya, 請問酒店附近有什麼晚飯好介紹. 另, 請問芭堤雅有什麼大型商場?

請問芭堤雅有沒有 UBER. 因我們在聖誕節時去曼谷出入都是 call UBER.

謝謝!!

用戶要求終止服務

Centara 附近有好幾間食肆,日本菜、泰菜、西餐,可以自己探索下。

我係芭堤雅全程用grab car, 一家四口夠晒位,由central festival 返酒店係100baht。商場就唔識了,我只去過central festival,勁大,剩係在food court 都行到頭暈。

wcpcelia    發表於 17-8-16 10:07

伯爵府

titanlow 發表於 17-8-15 23:32
Centara 附近有好幾間食肆,日本菜、泰菜、西餐,可以自己探索下。

我係芭堤雅全程用grab car, 一家四口 ...

grad car 有promotion code分享嗎?

大宅

Mummy_Cherry 發表於 17-8-14 23:16
各位JM, 你們好! 剛剛看到 FB 說近日泰國新機場出境很擠迫, 有冇JM呢兩日在泰國出入境, 你們排得耐嗎??

另 ...

芭提雅用Grab

首頁

尾頁

跳至