用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 1230|主題: 928115

逆線爬頭,個司機癡線架!

男爵府

國民生產總值:6516

http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20170820&sec_id=4104&s=0&a=20126905
逆線爬頭 嶼巴險撞對頭車

男爵府

國民生產總值:6516

回覆樓主

架旅遊巴仲要有十幾個人喺裏面,如果有乜意外真係害死人!應該捉咗個司機,終身停牌至啱呀!

水晶宮

國民生產總值:62336

BKXmas勳章

回覆樓主:

呢個司機係咪有病???定博炒???

侯爵府

國民生產總值:22923

親子達人勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

終身停牌啦, 唔好害人呀!

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

寶石宮

國民生產總值:312423

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

呢期咁多意外都仲咁
雖然係果條路好少車, 但安全至上好啲

男爵府

國民生產總值:6305

BKXmas勳章

回覆樓主

大嶼山d 巴士司機係甘
尤其落山轉彎都揸到巴巴聲衝落黎
果到而家有一段又整路
所以而家揸入去我都揸得慢d
怕左佢地

翡翠宮

國民生產總值:97167

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

痴線...
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎