用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
19oC.86%

義工

美容扮靚 今日: 63|主題: 118987

BareMinerals foundation顏色選擇?

男爵府

國民生產總值:6218

BKXmas勳章

BareMinerals foundation1) Medium
2) Medium Beige
兩色有咩分別? thanks

王國熱話
林護和李榮基
安基司VS寶兒
想問有冇現在讀緊培亮N班家長同我分享一...
大埔英藝國際主流班分別?

男爵府

國民生產總值:6313

BKXmas勳章

scso 發表於 17-8-20 12:19
BareMinerals foundation1) Medium

佢唔同系列個d 色唔太一樣,建議去counter 直接試

大宅

國民生產總值:4060

BKXmas勳章 2017媽媽節

scso 發表於 17-8-20 12:19

一定要上上面,我前日買左barepro

男爵府

國民生產總值:7146

ILLUMA Inspired by Nature勳章 想生BB熱投 BKXmas勳章

無糖茶妹 發表於 17-8-20 23:06
一定要上上面,我前日買左barepro

試上面係咪full make up?

大宅

B__B 發表於 17-8-22 20:36

要呀,因為手同頸同面都有機會爭好遠,我買個陣中意深色近膚色,唔中意淺一度

大宅

B__B 發表於 17-8-22 20:36

不過千祈唔好揀去tst同cwb sogo 多大陸人到你根本試都覺得好迫

男爵府

ILLUMA Inspired by Nature勳章 想生BB熱投 BKXmas勳章

無糖茶妹 發表於 17-8-22 20:37
要呀,因為手同頸同面都有機會爭好遠,我買個陣中意深色近膚色,唔中意淺一度
...

啲mua肯化全妝?

我試過間化半邊面,話睇到different wor

大宅

B__B 發表於 17-8-23 01:17
啲mua肯化全妝?

我通常化完一半佢地都會懶,我會叫佢上埋另一邊再睇睇,其實懶真係點做生意

男爵府

無糖茶妹 發表於 17-8-23 02:07
我通常化完一半佢地都會懶,我會叫佢上埋另一邊再睇睇,其實懶真係點做生意
...

重點係點走!半邊面,要睇個妝last幾耐架嘛

男爵府

BKXmas勳章

啲mua肯化全妝?

或者有時我叫佢另一邊上另一隻粉底,咁自己又可以比較下

男爵府

BKXmas勳章

啲mua肯化全妝?

或者有時我叫佢另一邊上另一隻粉底,咁自己又可以比較下

男爵府

BKXmas勳章

B__B 發表於 17-8-23 08:57

咁一定叫佢balance返兩邊先走。
我早三年前試,ba 係幫我全面上

大宅

B__B 發表於 17-8-23 08:57

係呀佢地覺得好似個客半面走無問題咁
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎