美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我其實都ok身型標準,有運動,但有時身型問題,d肥肉喺大腿外側我好介意,想話做下機~

早幾日試左ultraformer3 400線一隻腳,個consultant講到瘦左緊左乜乜乜,老實講我真心唔覺,上網search都話要隔幾個星期先會排走,所以我就唔join package啦最憎佢地連少少部機ge知識都冇又當我盲ge。咁我而家keep住正常飲食等下睇下係咪真係有用啦...

另外其實我都想知ultraformer 3 hifu同liposonix hifu有咩唔同呢?我見佢地原理好似差唔多,但價錢爭好遠,而且liposonix要醫生做。另外doublo S hifu又如何呢?唔該各位

P.S. 唔洗叫我健康飲食同運動,運動係做唔到局部減肥,我帶氧同重訓都有做

大宅

我唔太知hifu body機既分別,
但係hifu只係將你d肌肉收番緊,提升番~
老實講係治標唔治本,
因為一年半載唔做你又係會下垂,
每星期踩下單車會比較實際囉~

大宅

imcd 發表於 17-8-28 12:48
我唔太知hifu body機既分別,
但係hifu只係將你d肌肉收番緊,提升番~
老實講係治標唔治本,

google倒面部hifu同身體hifu唔同,話身體唔係只做收緊而係可以減左脂肪,不過除左liposonix之外,其他機我都有d懷疑。
運動減唔到局部呀,如果做果度就瘦果度,咁我仲點敢做push up, 有d位係好難減,要全身都瘦晒先減到,但其實我就係唔想減到個胸

首頁

尾頁

跳至