自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

最近點播劇集果part小左好多戲,唔知係load唔到定點,試左幾日都係咁,唔知睇開既jm有無咿個問題呢?

水晶宮

chingyi_so 發表於 17-10-12 00:22
最近點播劇集果part小左好多戲,唔知係load唔到定點,試左幾日都係咁,唔知睇開既jm有無咿個問題呢?
...
試左幾日都係咁就不是LOAD唔到啦 !!!

大宅

chingyi_so 發表於 17-10-12 00:22
...

我都係以為load ,幾日都係咗,想打電話去問吓!我係上網續約送,粵語長片小咗好多

伯爵府

呢幾日就唔知了.
但前排一個月前左右, 我已經覺得比今年三月時初初裝少左好多好多.

我諗佢係有心減少 d 片, 諗緊點樣收你多 d, 先俾多 d 你睇.

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主

好衰架tbb

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

只覺得D戲好似有更新, 但就少咗數量選擇咁

男爵府

回覆樓主:

我爸睇點播發覺被飛左集數
本來睇1>2變左1>5 中間被飛左…
兩個星期都係甘
打去smt佢叫我地reboot部機
初初一兩日無事 呢兩日又嚟過
激到我爸死

水晶宮

回覆樓主

我果個remote rev/ff果行 間唔中唔work, 連download remote app 都係果排咁間唔中唔work, 要 return 果個制先有反應

首頁

尾頁

跳至