用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.81%

義工

家庭理財 今日: 33|主題: 38288

你覺得個市到頂未?

珍珠宮

國民生產總值:35054

BKXmas勳章

我唔覺未到
我D細價股還沉底

王國熱話
給未信主的你(1)
原來唔包容人地遲到,,,就係小器
從家暴走出來的我,今天。。。。
年頭約到年尾既聚會

男爵府

國民生產總值:9715

BKXmas勳章

回覆樓主:

有我陪你

大宅

國民生產總值:2129

BKXmas勳章

唔覺到頂, 恆指國指的日線rsi都未入超買, 而且兩者的MACD都牛差撐開, 似係向上攻多一段, 多過到頂

複式洋房

國民生產總值:200

投資切記莫摸頂, 勿估低

大宅

國民生產總值:4007

BKXmas勳章

個市其實主要升左啲科網手機股, 吳好只睇hsi有幾高幾高, 實際好多股距離大時代高位仲爭好遠. 例如壽頭當時成4十幾蚊, 衣家只得2幾蚊.
所以買hsi 長遠計有so, 因為恆指只會將強勢股納入指數, 叮走啲弱勢股, 指數高位只會越來越高
之前沈大仙話年內高位已見, 點知國慶返來即大成交破位. 所以, 留意燈力十足的人, 包括本版, 就大概知幾時到頂了.

大宅

國民生產總值:2524

BKXmas勳章

睇睇今天 388 表演, 就知道大市仲有得升.

男爵府

國民生產總值:6050

BKXmas勳章

林中鳥 發表於 17-10-16 14:43
睇睇今天 388 表演, 就知道大市仲有得升.
連廢股941 992 都識得升!

子爵府

國民生產總值:13900

BKXmas勳章

Hinlongmami 發表於 17-10-16 14:36
個市其實主要升左啲科網手機股, 吳好只睇hsi有幾高幾高, 實際好多股距離大時代高位仲爭好遠. 例如壽頭當時 ...

當亞沈大仙叫人入貨之時,大家就好走快啲喇

複式洋房

國民生產總值:259

應該仲有一段。
不過若果短期無調整,好快就會收晒D人入局。之後便落閘放狗。
戰士只求一個勇字,勇者則無懼。

別墅

國民生產總值:757

BKXmas勳章

回覆 Hinlongmami 的帖子

是的,大C盞燈超準準!

別墅

國民生產總值:774

BKXmas勳章

回覆樓主:

應該到,除非未到,或者應該未到,除非到。

大宅

國民生產總值:4007

BKXmas勳章

hkppman 發表於 17-10-17 10:28
應該到,除非未到,或者應該未到,除非到。
玄+高!
如果沉大仙有咁嘅大智慧, 就真係成仙啦

大宅

國民生產總值:3884

BKXmas勳章

我都覺得未,但幾點無法估。

當d 細價股爆升,散戶瘋狂入,就要小心。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎