跳至

首頁

尾頁

男爵府

621 GATHERING , 要點樣報名??
係咪REPLY 左你個MAIL 就得?

男爵府

伽敏6月22日生日, 哈, 遲D 先打針. 我唯一擔心係自己m 早到. 落唔到水 !!

男爵府

我肥左40磅. 仍然減唔到. 都唔知點算.

原帖由 winnie雲妮 於 09-3-3 19:18 發表
哎呀.....著泳衣???
N咁多年無著過嘞喎.....點算呀???
爸爸唔知有冇假放呀............
嗚嗚...嗚嗚...嗚嗚...

男爵府

同伽敏一樣, 現在一邊看的的尼,先食到110ml, 然後用spoon 同針筒 餵. . 又係好'忟'.

原帖由 TVb08 於 09-3-4 11:55 發表

佢e+都係訓左先食奶,食粥仔就半碗用spoon餵,半碗用針筒餵,唔肯飲水,所有液體都要用針筒餵,我都唔知係米因為"吽"牙攪到咁,總之就超煩啦...

至於訓覺,佢夜晚都ok, 日頭就好差,每次只訓到15-30mins,都唔知佢 ...

男爵府

水著PARTY 一問..
我仍然肥到成隻豬咁. 著唔到泳衣. 咁樣,點落水?!!

男爵府

RUR不如寫埋 T-shirt size喇
BK NAME BB中文名 BB英文名 T-shirt size
bencat ----- 家銘 ----- Lincoln-------90
mwh ----- 文廸 ----- Matthew --- 100
小寶媽08 ----- 俊熹 (亞寶)--- Chun Hei----100
小QB --------- 沛君--------- Pui Kwan-----90
happymami-----梓弢---------Tsz To-------90
Dodoso --------因欷---------Yan Hei------90
浠浠豬B ------浠浠----------Yu Hei------100
小虫媽 ---------小虫-----------5KC-------100
elaineeason----晞晞------------Jeff-------90
kianmaggie-----瑩瑩---------Ying Ying----100
糖糖b ----------糖糖---------Hei Tung-----90
kb7724---------翁b-----------Caron------ 90
winnie雲妮-------文醴--------Moses-------90
babytszkiu-------梓僑-------Tsz Kiu-----90
Hung'sBB --------濼濼-------Lok Lok-----90
cwongkl --------子豐 -------Tsz Fung -----100
RURUJOYJOY---恩琳---Yan Lam---90
LING000LING---芷姸---TSZ YIN---90
KMMUM ----- 伽敏 -- KA MAN - 100

男爵府

有ar 有ar..我舉手...
6月21日, 係咪水著會 ?!!
想問下,未修身既媽咪... 你地係邊處買冰衣?!

男爵府

想問下頂帽幾$$?

原帖由 QtieBB 於 09-5-12 13:25 發表
order 1歲生日帽
...

男爵府

order 1歲生日帽1. bencat2. TVb083. Dodoso4. Hung'sBB5. 糖糖6. emt13147. 小虫8.小QB9,mwh10.kianmaggie11.queeniechan200412.小寶媽0813.mademoiselle14.elaineeason15.KYLETANGMAMI16.rosita17. RURUJOYJOY18.浠浠豬B19.babytszkiu20.happymami83321.ling000ling22.hei61923.winnie雲妮24.QtieBB25. cwongkl 26.kmmum

男爵府

唔好意思, 借個位.
請問有無青e 媽咪會去614,一歲生日會 ?? 有無興趣一齊'坐的士' 由酒店返青e ??
請pm 我.

男爵府

今個星期日水著會 ? 有無另一個topic 講 ?
謝謝...(幾點..那裡等)

男爵府

0806之一歲bb父親節大派對 ?
Where ?找了數頁,都找不到

男爵府

找到了
6月21日生日會流程:

10:00入場+佈置
10:20爬行比賽
11:00游水+自由活動
12:00大合照+切蛋糕唱生日歌
12:45大擦一餐+抽獎+公佈造型BB
2:00小丑表演+扭波波
3:00生日會結束

** 想問下,萬景峰地下個商場等?

男爵府

其實..我想玩爬爬比賽...

原帖由 kb7724 於 09-6-18 11:14 發表
唔好啦, 唔爬行比賽都搵其他野玩下啦.....唔會個個bb都落水架嘛, 就算落水都游唔得耐! 諗d野玩下啦, 開心d嘛 我會幫你手架

男爵府

1-爬行大賽: 全部BB放於一點, 媽媽響另一邊, 睇下邊個阿媽最快叫到阿B返自己身邊!
^^^伽敏會立即喊 ~~...

2-鬥快換片(part 2): 承接614party, 好多爸爸唔服輸, 今次再玩一次, 要各位自備片片 (不可用褲仔).

^^^我老公一定輸 ,次次換片,都包到阿囡patpat 好貼服, 著得唔靚, 會再除,再包.

**萬景峰. 地下等?)我未去過, 唔知)

男爵府

原帖由 小虫媽媽 於 09-6-20 00:10 發表
1-爬行大賽: 全部BB放於一點, 媽媽響另一邊, 睇下邊個阿媽最快叫到阿B返自己身邊!
小虫一定又坐喺度篤地蓆, 無辦法, C性不改.
^^^伽敏會係隔離大喊

2-鬥快換片(part 2): 承接614party, 好多爸爸唔服輸, 今次再玩一次, 要各位自備片片 ( ...

五分鐘換到,都好. 伽敏如果周身郁. 直頭換唔到片

男爵府

好似有位媽咪想來
dmahk <-- 你快d pm 佢

原帖由 QtieBB 於 09-6-20 15:04 發表
AIYA....健仔打完針發燒時高時低,明天既PARTY佢未必來到啊~ !點算?

男爵府

** 又會咁快FULL?? 那就排住Waiting list 先 **

7月26日水著party(慶祝7月生日媽媽)
地點:荃灣萬景峰clubhouse
時間:10:00-3:00
做d咩: 游水水+大擦一餐+聚一聚
最重要: 同我哋7月嘅壽星媽媽慶祝生日
入場費:每個大人預$130-150
預25個家庭

1.bencat 2A1B
2.kb7724 2A1B
3.Hung'sBB 2A1B
4.cwongkl 2A1B
5.RURUJOYJOY 1A1B
6.TVb08 2A1B
7.winnie雲妮 1A1B
8.糖糖b 2A1B
9.emt1314 3A1B
10.happymami833 2A1B
11.rositacmy 2A2B
12.小虫媽 2A1B
13.mademoiselle 1A1B
14.kailey 2A1B
15.ling000ling 2A1B
16.dodoso 2A1B
17.小QB 2A1B
18. siupoponicam 2A1B
19. wewamickey 2A1B
20. yanyancup 2A1B
21. kianmaggie 2A1B
22. mwh 2A1B
23. elaineeason 1A1B
24. 小丑魚 2A2B
25. 叉燒媽 2A1B
---------Waiting list--------------
26. 靜琳媽 1A1B
27. 嵐嵐豬媽媽 2A1B
28 伽敏媽媽.... 2A1B

男爵府

請問是那個FACE BOOK ACCT?
原帖由 emt1314 於 09-6-23 13:15 發表
621水著Party有相睇啦,去Facebook啦!

男爵府

伽敏都玩得好開心[紅色hello kitty <--bb]. 今個星期五,要打針, 如果無發燒, sun 會係樓下club house 又玩過

首頁

尾頁

跳至