跳至

首頁
12345...65

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我會不定期更新6月21日嘅1歲生日會嘅資料,請大家注意

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日我會POST已接受參加名單,請大家留意

男爵府

621 GATHERING , 要點樣報名??
係咪REPLY 左你個MAIL 就得?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kmmum 於 09-2-21 19:56 發表
621 GATHERING , 要點樣報名??
係咪REPLY 左你個MAIL 就得?

係呀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

BK NAMEBB NAME
BENCAT家銘 (2A1B)
KB7724栢深(翁B) (2A1B)
Hung'sBB濼濼 (2A1B)
浠浠豬B浠浠 (2A1B)
RURUJOYJOY恩琳 (2A1B)
cwongkl子豐 (2A1B)
TVb08鐵仔 (2A1B)
糖糖B糖糖 (2A1B)
winnie雲妮
MOMO (1A1B)
mwh文廸 (2A1B)
happymami833梓弢 (2A1B)
南瓜車公主小薯 (2A1B)
kmmum伽敏 (2A1B)
elaineeason晞晞 (2A1B)
rositacmy思叡 (3A2B)
babytszkiu梓僑 (2A1B)
emt1314lubie (3A1B)
小虫媽小虫 (2A1B)
小QB沛君 (2A1B)
mademoiselle桐桐 (1A1B)
Qtie BB健仔 (2A1B)
叉燒媽頓頓 (2A1B)
colettecykJaden (2A1B)
kianmaggie瑩瑩 (2A1B)
ling000ling芷姸 (2A1B)

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我哋都好想之參加呀.
可以預我們一起現嗎?
DoDoDo

別墅

好媽媽勳章

原帖由 bencat 於 09-2-21 22:22 發表
BK NAMEBB NAMEBENCAT家銘 (2A1B) KB7724栢深(翁B) (2A1B)Hung'sBB濼濼 (2A1B)浠浠豬B浠浠 (2A1B)RURUJOYJOY恩琳 (2A1B)cwongkl子豐 (2A1B)TVb08鐵仔 (2A1B)糖糖B糖糖 ...

我都想參加, 可以點參加啊

大宅

好媽媽勳章

有個問題---就係我哋呢個PARTY係6月, 好多B都要打一歲針, 聽聞D一歲針好厲害, 會發燒, 出疹, 等等.....咁就敝喇, 點算

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

原帖由 RURUJOYJOY 於 09-2-22 00:02 發表
有個問題---就係我哋呢個PARTY係6月, 好多B都要打一歲針, 聽聞D一歲針好厲害, 會發燒, 出疹, 等等.....咁就敝喇, 點算

我會去完Party先打針!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 RURUJOYJOY 於 09-2-22 00:02 發表

大家可以安排係聚會前1個星期就唔大問題啦

大宅

原帖由 emt1314 於 09-2-22 00:42 發表

1歲針咁恐怖?!! 要9個月喺健康院檢查完先知幾時打1歲針... 好擔心...

不過都要預先物識定性感小泳褲... 定全身潛水衣好d呢? 少露2點嘛!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小虫媽媽 於 09-2-22 01:24 發表

1歲針咁恐怖?!! 要9個月喺健康院檢查完先知幾時打1歲針... 好擔心...

不過都要預先物識定性感小泳褲... 定全身潛水衣好d呢? 少露2點嘛!

唔係好恐怖,NOW政府打嘅針比之前好好多,係無菌架,好小會發燒等,大家唔駛咁驚

別墅

一歲PARTY我又去呀,預埋我丫,我2A1B
奀豬妹妹BLOG

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sorry呀,我哋要遲d先可以知道可唔可以俾大家參加,因為我哋原本係內部參加架,要仲有位先可以俾大家加入,sorry

大宅

好媽媽勳章

原帖由 emt1314 於 09-2-22 00:42 發表

健康院約咗13號打, 都唔change喇~~~希望無事就好lu....

大宅

好媽媽勳章

原帖由 bencat 於 09-2-22 01:20 發表

大家可以安排係聚會前1個星期就唔大問題啦

恩琳表姐打一歲針後發燒跟住出疹要成個幾星期先好番哂

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小虫媽媽 於 09-2-22 01:24 發表

乜健康院有9個月檢查咩, 唔係6個月後就到一歲, 仲有9個月點解嘅
邊"樹"有bb泳衣買??吉之島都唔見有~~~

男爵府

伽敏6月22日生日, 哈, 遲D 先打針. 我唯一擔心係自己m 早到. 落唔到水 !!

大宅

原帖由 RURUJOYJOY 於 09-2-22 22:31 發表

乜健康院有9個月檢查咩, 唔係6個月後就到一歲, 仲有9個月點解嘅

我都唔知 wor! 總之姑娘叫小虫3月返去咪返去囉! BB泳衣要喺BB衫店搵... 吉之島我都無見到...

大宅

原帖由 RURUJOYJOY 於 09-2-22 22:31 發表

哈哈...我地有目標la

http://www.####.net/index.php?gO ... &gtype=&p=7

####係####

首頁
12345...65

尾頁

跳至