親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

一家三口去,計劃先去芭堤雅再去曼谷。大家有乜景點推介?我個仔已中二,太小朋友的活動吾岩佢。
曼谷及芭提雅有乜五星級酒店方便抵住?
另外,泰國租車自由行方便嗎?定包車好D?因為曼谷成日塞車!

水晶宮

Lovelyfamily2 發表於 17-11-9 07:50
一家三口去,計劃先去芭堤雅再去曼谷。大家有乜景點推介?我個仔已中二,太小朋友的活動吾岩佢。
曼谷及芭 ...
PTY - HILTON
BKK - KEMPINSKI

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

DOWNLOAD UBER APPS

我每次都係用UBER出入, 或者BTS太方便

睇下你咩日子係曼谷, 星期六日就去JJ MKT 及安多哥街市, 星期五至日就有幾個夜市可以行下午

wcpcelia    發表於 17-11-10 10:07

禁止訪問

公爵府

Do_Do 發表於 17-11-10 11:13
回覆 Lovelyfamily2 的帖子

你好呀, 我又係PLAN同朋友一齊新年去PTY /BKK玩, 小朋友又係中一, 中二, 暫時 ...

可以去打保齡,行大皇宮,鄭皇廟等
每次我都會行運動一條街買運動用品

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

你地初幾出發啊?

公爵府

回覆 Do_Do 的帖子

https://travel.ulifestyle.com.hk/DetailSpot.php?id=AD4RYBEtA3I
MBK 保齡球場 , 另外SIAM都有保齡球場

http://football.fanpiece.com/tomyumball/%e5%86%ac%e8%94%ad%e6%b3%a2%2d%e6%9b%bc%e8%b0%b7%e6%b3%a2%e8%a1%ab%e8%a1%97%2d%e6%ad%a6%e9%87%8c%e5%8d%97%e6%9b%bc%e8%b0%b7%e5%95%86%e5%93%81%e5%ba%97-c1199086.html

[size=150%]運動一條街

大宅

Do_Do 發表於 17-11-10 11:13
回覆 Lovelyfamily2 的帖子

你好呀, 我又係PLAN同朋友一齊新年去PTY /BKK玩, 小朋友又係中一, 中二, 暫時 ...

我初三出發!未詳細計劃,但芭提雅好似有浮谮,想玩下!cartoon 吾知會不會太BB!我暫時計劃芭提雅留兩晚,曼谷又兩晚!
我老公鐘意自駕,不過吾知泰國自駕方吾方便同抵吾抵

首頁

尾頁

跳至