親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第一次帶3Y小朋友去旅行, 求意見.
第一日: 早上11點幾到台北, 住天成(我相信大約2pm, 3pm到酒店check in). 小朋友要訓.晚上到夜市.
第二日: mimi momo, 大約9點幾出酒店去京華城.小朋友baby boss. 下午2, 3點返酒店訓.晚上到四處行下..
第三日:動物園, 貓空. 視乎情況返酒店訓或晚膳.

第四日:台北站行下, 11點幾出airport. 2點幾plane.

行程ok?

大宅

carinj 發表於 17-11-14 22:11
第一次帶3Y小朋友去旅行, 求意見.
第一日: 早上11點幾到台北, 住天成(我相信大約2pm, 3pm到酒店check in). ...

個人覺得3歲幾去baby boss太細了,聽唔明、淨係跟人做,無乜意思。不如去兒童大樂園、貝絲兒、大樹先生個類

wcpcelia    發表於 17-11-15 18:38

男爵府

CatEgg 發表於 17-11-14 22:32
個人覺得3歲幾去baby boss太細了,聽唔明、淨係跟人做,無乜意思。不如去兒童大樂園、貝絲兒、大樹先生個 ...
奧斯丁夢想樂園?

大宅

carinj 發表於 17-11-14 22:42
奧斯丁夢想樂園?

呢間唔識
台灣好多親子餐廳、親子遊樂場,有D好似香港康民署搞的遊戲室,好過帶個bb豬去打工,三歲人仔咋

大宅

CatEgg 發表於 17-11-14 22:32
個人覺得3歲幾去baby boss太細了,聽唔明、淨係跟人做,無乜意思。不如去兒童大樂園、貝絲兒、大樹先生個 ...

借位一問,請問5歲女仔去babyboss / 貝兒絲樂園 / Money jump,邊間岩玩d呢?謝謝

首頁

尾頁

跳至