用戶登入

找回密碼 | 註冊

紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
18oC.60%

義工

自由講場 今日: 1225|主題: 942676

求救 著緊個條裙拉鏈爆咗

大宅

國民生產總值:1304

BKXmas勳章

著緊個條裙拉鏈爆咗 好樣衰有無JM知道銅鑼灣區邊到可以整返條拉鏈

伯爵府

國民生產總值:18338

BKXmas勳章

回覆樓主:

試吓去街市,不如即刻去買條褲/裙好d

大宅

國民生產總值:3565

BKXmas勳章

yblehs 發表於 17-11-24 09:00
著緊個條裙拉鏈爆咗 好樣衰有無JM知道銅鑼灣區邊到可以整返條拉鏈

就算有得整未又要有得換先得架。

子爵府

國民生產總值:12810

BKXmas勳章

要整都要有得換出來先可以整,拿拿買過條。

或者買針線包/扣針仔,入廁所自己動手縫埋口先。

2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

珍珠宮

國民生產總值:32921

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

11點先有衫買丫

大宅

國民生產總值:1304

BKXmas勳章

好睬今日著咗件大褸可以姐住咋 唉

大宅

國民生產總值:2909

BKXmas勳章

買過條頂住先
整都要除ga

別墅

國民生產總值:704

回覆樓主:

我會買過條

珍珠宮

國民生產總值:33656

BKXmas勳章

如果冇針線包, 一係用釘書機釘幾下頂住先

大宅

國民生產總值:3925

BKXmas勳章

回覆樓主

如果返緊工,睇下公司有冇扣針,冇就用文件夾夾住先。銅鑼灣登龍洲街市有呢類縫補舖頭機會大啲。

伯爵府

國民生產總值:15863

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

買過條啦

瑪瑙宮

國民生產總值:142148

BKXmas勳章

yblehs 發表於 17-11-24 09:24
好睬今日著咗件大褸可以姐住咋 唉

也是方法之一。

條裙拉鏈爆咗。胖了?
街市整才會平。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

大宅

國民生產總值:4098

開心吸收勳章

回覆樓主:

買條實際d!

侯爵府

國民生產總值:22953

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 親子王國15週年勳章

買條新啦, 唔洗煩

版主

國民生產總值:117649

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

通常改衫我去糖街basement
不過未必有得即拎wor,拿拿聲買過啦

侯爵府

國民生產總值:21840

開心吸收勳章 BKXmas勳章

尖沙咀都有[名匠專業改衣]幫到你

珍珠宮

國民生產總值:30076

BKXmas勳章

jacky1666_hk 發表於 17-11-24 09:21
11點先有衫買丫

街市?

珍珠宮

國民生產總值:32921

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

mandy952 發表於 17-11-24 12:07
街市?

11點有uniqlo / cotton on / h&m / gu. 開。買過條啦。 補返都要除出黎先有得整

大宅

國民生產總值:3565

BKXmas勳章

jacky1666_hk 發表於 17-11-24 13:50
11點有uniqlo / cotton on / h&m / gu. 開。買過條啦。 補返都要除出黎先有得整:bashfu ...

我以前公司呀姐返工期間爛左隻鞋,下畫索性吾返工。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎